Υδροκεφαλικό το ελληνικό δημόσιο - Ολοι οι φορείς και οι υπηρεσίες [pdf] - iefimerida.gr

Υδροκεφαλικό το ελληνικό δημόσιο - Ολοι οι φορείς και οι υπηρεσίες [pdf]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της κυβέρνησης βρίσκεται η πλήρης χαρτογράφηση του δημόσιου τομέα, καθώς ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία που αφορούν σε όλες τις υπηρεσίες και τους φορείς των υπουργείων και του ευρύτερου δημοσίου.

Τι περιλαμβάνει το «Μητρώο Υπηρεσιών και Φορέων της Ελληνικής Διοίκησης για το 2013»

  • Τις κάθε είδους Δημόσιες Υπηρεσίες και Αρχές, που υπάγονται στο νομικό πρόσωπο του Δημοσίου και εκπροσωπούνται από αυτό, όπως οι Γενικές Γραμματείες και οι Ειδικές Γραμματείες των υπουργείων, οι Διοικητικοί Τομείς, οι Περιφερειακές Υπηρεσίες, οι Ειδικές Αποκεντρωμένες Υπηρεσίες, οι Υπηρεσίες Εξωτερικού, οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις κ.α..
  • Τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, τις ανώνυμες εταιρείες του Δημοσίου, τις ΔΕΚΟ, καθώς και τις θυγατρικές εταιρείες όλων αυτών των φορέων , εκτός των επιχειρήσεων των ΟΤΑκ.α.

Παράλληλα έχουν καταγραφεί δημόσιοι φορείς που εξαιρέθηκαν κατά τη σύστασή τους ή εξήλθαν με νομοθετική ρύθμιση από το δημόσιο τομέα, ανώνυμες εταιρείες, εκτός δημοσίου, στις οποίες όμως οι δημόσιες αρχές ασκούν σε αυτές επιρροή, σύμφωνα με το «ΒΗΜΑ».

Oλόκληρο το κείμενο ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ