Υψωσε μαύρη σημαία ο Κολλάτος απέναντι από τη γερμανική πρεσβεία [Εικόνα] - iefimerida.gr

Υψωσε μαύρη σημαία ο Κολλάτος απέναντι από τη γερμανική πρεσβεία [Εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος κρέμασε στο μπαλκόνι του σπιτιού του που βρίσκεται απέναντι από τη γερμανική πρεσβεία μια μαύρη σημαία.

Ο γνωστός σκηνοθέτης είχε προαναγγείλει αυτή του την ενέργεια με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Διαβάστε τι έγραψε:

«Αύριο Σάββατο 27 Απριλίου είναι η επέτειος της εισβολής των Γερμανικών στρατευμάτων στην Αθήνα.Ακόμα μέχρι σήμερα πληρώνουμε τη Γερμανική Κατοχή..Κλέψανε..Λήστεψαν..Σκοτώσανε...Το 1941-'42,μόνο από πείνα,πέθαναν,στις μεγάλες πόλεις περισσότεροι από 160.000 άνθρωποι.
Άντρες,γυναίκες,νέοι,γέροι,παιδιά..Τιμώντας τη μαύρη αυτή επέτειο που δεν πρέπει να την ξεχάσουμε -οι Γερμανοί ακόμα μας χρωστάνε το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο- θα κρεμάσω μια μεγάλη μαύρη σημαία έξω από το σπίτι μου.Ελπίζω και εύχομαι να το κάνουν κι άλλοι στην Αθήνα.Έστω κι ένα μαύρο πανί στο μπαλκόνι σας..

Υψωσε μαύρη σημαία ο Κολλάτος απέναντι από τη γερμανική πρεσβεία [Εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ