Δείτε τι παθαίνει κάποιος όταν εκτεθεί στο νευροτοξικό αέριο Σαρίν που φέρεται να χρησιμοποιεί ο Ασαντ στη Συρία [βίντεο] - iefimerida.gr

Δείτε τι παθαίνει κάποιος όταν εκτεθεί στο νευροτοξικό αέριο Σαρίν που φέρεται να χρησιμοποιεί ο Ασαντ στη Συρία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατηγορίες ότι ο Σύρος Πρόεδρος Μπασάρ Αλ Ασαντ χρησιμοποίησε πρόσφατα χημικά όπλα κατά των αντικαθεστωτικών ανταρτών και ειδικότερα βόμβες με βάση το νευροτοξικό αέριο Σαρίν, έρχονται στη δημοσιότητα από τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία.

Το Σαρίν είναι νευρική τοξίνη τόσο θανατηφόρα, ώστε ελάχιστη ποσότητα αρκεί για να σκοτώσει έναν ενήλικα. Το τέλος επέρχεται με καρδιακή προσβολή ή ασφυξία, καθώς οι υπερδιεγερμένοι μύες γύρω από την καρδιά και τους πνεύμονες μοιραία παύουν να λειτουργούν.

Προτού, όμως, συμβεί αυτό, το θύμα βγάζει αφρούς από το στόμα και καταλαμβάνεται από σπασμούς, όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ