Μητέρα έψησε το μωρό της σε φούρνο μικροκυμάτων - iefimerida.gr

Μητέρα έψησε το μωρό της σε φούρνο μικροκυμάτων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια γυναίκα από τη Νότια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών συνελήφθη με την κατηγορία ότι σκότωσε το 6 εβδομάδων βρέφος της, βάζοντας το στον φούρνο μικροκυμάτων.

Η μητέρα αρχικά είχε ισχυριστεί πως το μωρό πέθανε μετά από ανακοπή, παρά τα εμφανή σημάδια εγκαυμάτων. Μετά από 3 μήνες ερευνών και συμβουλών από πλήθος εμπειρογνωμόνων, οι αρχές οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα πως το βρέφος πέθανε αφού κάποιος το έβαλε σε φούρνο μικροκυμάτων.

Η αστυνομία υποστήριξε πωςη διαδικασία της εξακρίβωσης του θανάτου καθυστέρησε αρκετά γιατί ήταν πολύ δύσκολο να διαπιστωθεί η αιτία των εγκαυμάτων. Ψάχνοντας στοιχεία από παρόμοιες υποθέσεις ήρθαν αντιμέτωποι με άλλες τρεις υποθέσεις που μωρά είχαν υποστεί εγκαύματα από φούρνους μικροκυμάτων και έτσι λύθηκε το μυστήριο.

Η γυναίκα που πλέον κατηγορείται για ανθρωποκτονία, έχει άλλα τρία παιδιά από τα οποία έχασε την κηδεμονία όταν διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ