Πόλη πραγματικό κουκλόσπιτο – Ξεχασμένη από τον χρόνο [εικόνες] - iefimerida.gr

Πόλη πραγματικό κουκλόσπιτο – Ξεχασμένη από τον χρόνο [εικόνες]

Πόλη πραγματικό κουκλόσπιτο – Ξεχασμένη από τον χρόνο [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Ρότενμπουργκ στην Βαυαρία δεν είναι μια συνηθισμένη γερμανική, καθώς, πρόκειται για μια από τις ωραιότερες πόλεις της χώρας που διατηρεί αναλλοίωτη της μεσαιωνική της ομορφιά.

Το όνομά της σημαίνει κόκκινο φρούριο, εξαιτίας του κόκκινου χρώματος στις σκεπές, και είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Τάουμπερ, ενώ τα περισσότερα κτίρια χρονολογούνται στο μακρινό 1560.

Τείχη, καμπαναριά, άμαξες, οικόσημα, επιβλητικές επιγραφές και πανέμορφα χρωματιστά κουκλόσπιτα κεντρίζουν το ενδιαφέρον και αποπνέουν μια αρχοντιά από άλλη εποχή.

Μια ρομαντική βόλτα στους πλακόστρωτους δρόμους θα πείσει και τους πιο καχύποπτους πως βρίσκονται κάπου στον 16ο αιώνα και στην επόμενη γωνία θα πεταχτεί ένα ιππότης με πανοπλία ή μια όμορφη κοπελιά με δαντελωτό φόρεμα και πέπλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ