Ρώσος που μιλάει με το Αγιο Πνεύμα άλλαξε το όνομά του σε Ιησούς Χριστός - iefimerida.gr

Ρώσος που μιλάει με το Αγιο Πνεύμα άλλαξε το όνομά του σε Ιησούς Χριστός

Ρώσος που μιλάει με το Αγιο Πνεύμα άλλαζε το όνομά του σε Ιησούς Χριστός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια περίεργη... ιερή ιστορία διαδραματίζεται στη μακρινή πόλη Τσέλιαμπινσκ στα Ρωσικά Ουράλια όπου ένας κάτοικος της περιοχής άλλαξε κι επισήμως το όνομά του σε «Ιησούς Χριστός γιος της Μαρίας, Μεσσίας».

Ο «πεφωτισμένος» χριστιανός ονόματι Βιάτσεσλαβ, σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ισχυρίζεται ότι μιλούσε ανέκαθεν με το Αγιο Πνεύμα και αποφάσισε να αλλάξει το όνομά του σε «Γιέσουα Μπεν Μαρίαμ Αλ Μασίχ» που σημαίνει στα Εβραϊκά «Ιησούς γιος της Μαρίας, Μεσσίας» γιατί το θεωρεί απαραίτητο ώστε να πάει και να προσκυνήσει στην Ιερουσαλήμ.

Ο πατέρας Ιγκορ Σεστάκοφ, γραμματέας της τοπικής ενορίας, ανέφερε ότι η Ορθόδοξη εκκλησία δεν έχει πρόβλημα με το να αλλάζει κάποιος το όνομά του, ωστόσο, αυτή η περίπτωση είναι διαφορετική, καθώς, «εάν κάποιος λέει ότι είναι ο Μεσίας είναι είτε ψυχοπαθής είτε προβοκάτορας».

Από την άλλη πλευρά, πάντως, το ενδεχόμενο να είναι περίπτωση «πυροβολημένου» παίζει πολύ δυνατά μιας και, όπως αναφέρουν από τις ληξιαρχικές υπηρεσίες της περιοχής, είναι η τέταρτη φορά που αλλάζει το όνομά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ