Αλυσίδα καταστημάτων αποσύρει τις χύτρες από τα ράφια μετά την επίθεση στη Βοστώνη - iefimerida.gr

Αλυσίδα καταστημάτων αποσύρει τις χύτρες από τα ράφια μετά την επίθεση στη Βοστώνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έως τώρα ήταν ένα αθώο αντικείμενο στις κουζίνες όλου του κόσμου. Έπειτα όμως από την επίθεση στη Βοστώνη, η χύτρα προκαλεί δυσάρεστους συνειρμούς. Και πλέον χάνει τη θέση της στα ράφια αλυσίδας καταστημάτων στις ΗΠΑ.

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι δύο βόμβες οι οποίες αιματοκύλισαν το μαραθώνιο της Βοστώνης ήταν τοποθετημένες μέσα σε χύτρα. Παρότι δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε σε τρομοκρατική επίθεση το συγκεκριμένο αντικείμενο της κουζίνας, το μέγεθος της τραγωδίας που προκάλεσε αυτή τη φορά το κατέστησε γνωστό στο ευρύ κοινό. Για αυτό το λόγο μία εταιρεία με είδη σπιτιού, που έχει 250 καταστήματα στις ΗΠΑ, αποφάσισε να αποσύρει το σκεύος από τα ράφια.

«Είναι κάτι προσωρινό. Μία κίνηση ως ένδειξη σεβασμού στα θύματα της επίθεσης», εξήγησε ένα στέλεχος της εταιρείας, που θα συνεχίσει να πουλάει τις χύτρες μέσω της ιστοσελίδας της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ