Toyota Me.We Concept: SUV, κάμπριο, αυτοκίνητο πόλης και αγροτικό σε ένα - iefimerida.gr

Toyota Me.We Concept: SUV, κάμπριο, αυτοκίνητο πόλης και αγροτικό σε ένα

Toyota Me.We Concept: SUV
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Toyota ισχυρίζεται πως το Me.We Concept, που έχει εξελίξει σε συνεργασία με το σχεδιαστή Massaud, μπορεί να παίξει το ρόλο του αντίδοτου στην κρίση. Κι αυτό γιατί έχει τη δυνατότητα, ως πρωτότυπο τουλάχιστον, να μεταλλάσσεται εύκολα και κυρίως με χαμηλό κόστος από πικ-απ, σε κάμπριο, σε SUV και σε αυτοκίνητο πόλης, έχοντας πάντα μια χαριτωμένη και μοντέρνα εμφάνιση.

Η βάση του είναι ένα απλό αλλά στιβαρό πλαίσιο από αλουμινένιους σωλήνες, πάνω στο οποίο προσαρμόζονται τα στοιχεία του εκάστοτε αμαξώματος, το οποία κατασκευάζονται από πολυπροπυλένιο, δεν κοστίζουν ακριβά και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά. Παράλληλα είναι και πολύ ελαφριά -δεν ξεπερνούν συνολικά τα 15 κιλά- ενώ ελαφρύ είναι και ολόκληρο το Me.We, καθώς ζυγίζει μόλις 750 κιλά. Σε αυτό παίζουν κάποιο ρόλο και οι επενδύσεις από μπαμπού του εσωτερικού του, που πέρα από το ότι είναι φυσικό υλικό καθαρίζεται και εύκολα.

Το ότι η κίνηση του Me.We εξασφαλίζεται από ηλεκτροκινητήρες δεν είναι βέβαια έκπληξη, καθώς γενικά το προφίλ του είναι οικολογικό. Μάλιστα πρόκειται για τους ίδιος ηλεκτροκινητήρες στους τροχούς που χρησιμοποιούνται και στο Toyota i-Road, με αποτέλεσμα να μπορεί να είναι είτε δικίνητο είτε τετρακίνητο, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Παράλληλα οι απαραίτητοι συσσωρευτές του Toyota Me.We Concept βρίσκονται σε πρακτική θέση στο δάπεδο, ακριβώς όπως στο iQ EV.

Toyota Me.We Concept: SUV, κάμπριο, αυτοκίνητο πόλης και αγροτικό σε ένα | iefimerida.gr 0
Toyota Me.We Concept: SUV, κάμπριο, αυτοκίνητο πόλης και αγροτικό σε ένα | iefimerida.gr 1
Toyota Me.We Concept: SUV, κάμπριο, αυτοκίνητο πόλης και αγροτικό σε ένα | iefimerida.gr 2
Toyota Me.We Concept: SUV, κάμπριο, αυτοκίνητο πόλης και αγροτικό σε ένα | iefimerida.gr 3
Toyota Me.We Concept: SUV, κάμπριο, αυτοκίνητο πόλης και αγροτικό σε ένα | iefimerida.gr 4
Toyota Me.We Concept: SUV, κάμπριο, αυτοκίνητο πόλης και αγροτικό σε ένα | iefimerida.gr 5
Toyota Me.We Concept: SUV, κάμπριο, αυτοκίνητο πόλης και αγροτικό σε ένα | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ