Συγκίνηση- Περπάτησε για πρώτη φορά η 4χρονη Φόρεστ Γκάμπ [εικόνες] - iefimerida.gr

Συγκίνηση- Περπάτησε για πρώτη φορά η 4χρονη Φόρεστ Γκάμπ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ευκαιρία να τρέξει για πρώτη φορά είχε η 4χρονη Λίλια Ρέντιγκ, το χαριτωμένο κοριτσάκι που γεννήθηκε με γόνατα μονίμως λυγισμένα σαν του βατράχου.

«Είναι μια κανονική πριγκίπισσα. Τώρα μπορεί να κάνει πασαρέλα σαν μια. Τα στηρίγματα πιάνουν από κάτω από τους γλουτούς της μέχρι τον αγκώνα της και είναι εύκαμπτα στα γόνατα. Είναι σαν κλουβιά για τα πόδια της. Μοιάζει σαν τον Φόρεστ Γκάμπ. Τα φοράει όταν θέλει να σηκωθεί και τα βγάζει όταν θέλει να κάτσει». Αυτό δήλωσε η 31χρονη Κέιτι, μητέρα της Λίλια, που είδε την κόρη της να περπατά και να τρέχει για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα η Λίλια γεννήθηκε με μια σπάνια ασθένεια που την έκανε να έχει μόνο δυο μυς (αντί για 15) στο κάθε πόδι. Με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun oι γιατροί, που δεν είχαν συναντήσει ξανά μια τέτοια περίπτωση, έκοψαν τους τένοντες πίσω από τα γόνατά της και έφτιαξαν ειδικούς νάρθηκες στήριξης για να ισιώσουν τα πόδια της.

Πλέον η μικρή Λίλια, που ζει με την οικογένειά της στο Σέφιλντ, ανυπομονεί να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο να πηγαίνει στο νηπιαγωγείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Sun Φόρεστ Γκαμπ Λίλια Ρέντινγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ