Δωρεάν με ελικόπτερο στην Αθήνα οι κάτοικοι της Σίφνου - Ο Δήμος τους έκανε ιδιωτική ασφάλιση - iefimerida.gr

Δωρεάν με ελικόπτερο στην Αθήνα οι κάτοικοι της Σίφνου - Ο Δήμος τους έκανε ιδιωτική ασφάλιση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε νοσοκομεία της Αθήνας με ελικόπτερο χωρίς κόστος θα μεταφέρονται όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Σίφνου, καθώς η δημοτική αρχή του νησιού πήρε μία πρωτοποριακή απόφαση. Να τους ασφαλίσει ιδιωτικά, με το κόστος να ανέρχεται στα 20.000 ευρώ.

Η ασφάλεια που εξασφαλίζει την αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Αθήνας σε περίπτωση σοβαρού προβλήματος υγείας, θα καλύπτει όλους τους μόνιμους κατοίκους της Σίφνου ανεξαρτήτως εθνικότητας, ή από το εάν είναι δημότες του νησιού, αναφέρει το «Έθνος».

Στην ασφάλεια, περιλαμβάνεται πάντως μόνο η μεταφορά του ασθενούς με ελικόπτερο και όχι τα έξοδα νοσηλείας του εάν επιλέξει να μεταφερθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ενώ για να δικαιούται ο ασθενής να μεταφερθεί στην Αθήνα, θα πρέπει να εξεταστεί από το ιατρείο της Σίφνου και οι γιατροί θα αποφασίσουν εάν χρειάζεται να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Η πρωτοποριακή αυτή κίνηση των δημοτικών Αρχών Σίφνου, έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα με την μετακίνηση που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού σε περίπτωση που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, καθώς όπως υποστηρίζει η αντιδήμαρχος Σίφνου Βασιλική Σουλιώτη, τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια είναι ελάχιστα και μειώνονται ακόμα περισσότερο τον χειμώνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ