Τα ζώδια της Πέμπτης 25 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 25 Απριλίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 25 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Είναι η στιγμή όπου θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας αλλά και τις συνεργασίες σας. Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στην εργασία σας, για να μπορέσετε αργότερα να διεκδικήσετε με επιτυχία τα δικαιώματα σας. Να ξέρετε ότι πάντα θα πρέπει να ελπίζετε γιατί στο τέλος τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως εσείς ακριβώς τα θέλατε. Όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι καλό θα είναι να προσέχετε. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου προσπαθήστε να μην πλάθετε σενάρια με την φαντασία σας και μην πιέζετε καταστάσεις γιατί το ταίρι σας θα κουραστεί.

Ταύρος

Ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά τράπεζες, δάνεια, επιδοτήσεις ή χρήματα που σας οφείλουν θα σας ικανοποίηση αυτή την εβδομάδα, ανεβάζοντας την ψυχολογία σας. Κατά μια έννοια είστε οι πρωταγωνιστές του πλανητικού σκηνικού που διαμορφώνεται αυτήν την περίοδο. Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να συζητούν περισσότερο με το ταίρι τους αυτό το διάστημα για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις

Δίδυμοι

Παρά τις υποχρεώσεις και τις πολλές ευθύνες θα είστε σε θέση να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας. Αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο για να βρείτε νέες επαγγελματικές διεξόδους. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να έρθετε σε ρήξεις και λύστε τις παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν με ήρεμο διάλογο. Αυτή η ημέρα θα είναι συναρπαστική και παραγωγική.

Καρκίνος

Αυξάνεται η ενέργειά σας και ξαναβρίσκετε την αισιοδοξία σας, η οποία είναι απαραίτητη για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Εξετάστε αναλυτικά τις προτάσεις που θα προκύψουν για νέες συνεργασίες και μετά αποφασίστε. Μέσα στη ροή της καθημερινότητας θα προκύψουν άφθονες επαφές και συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Οι προκλήσεις μπορεί να γίνουν τόσο απρόβλεπτες που θα δοκιμαστούν τα νεύρα σας αλλά και οι αντοχές σας. Στα οικονομικά σας περιορίστε τις αγορές σας γιατί έτσι όπως βαδίζετε γρήγορα τα χρέη σας θα διογκωθούν και θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο.

Λέων

Στον οικονομικό σας τομέα, θα εισπράξετε κάποια έξτρα χρήματα που θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε πιο άνετα και να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Τις πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδος θα διακατέχεστε από μια ερωτική διάθεση ενώ τις επόμενες θα υπάρχει μια διάθεση εκνευριστική και ανταγωνιστική.

Παρθένος

Έμπνευση φαντασία και δημιουργική διάθεση σας χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα. Θα ξοδέψετε χρήματα χρήματα για διασκεδάσεις και κοντινές εκδρομές, που θα οργανώσετε με τους δικούς σας ανθρώπους. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τη ροή των γεγονότων γιατί ήδη έχουν πάρει την πορεία τους. Σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις δεν ευνοούνται αυτήν την περίοδο, κινηθείτε συντηρητικά και αφήστε τα όποια νέα ξεκινήματα για αργότερα. Στον χώρο της δουλειάς ευνοούνται οι αλλαγές και οι πρωτοβουλίες, αλλά δεν θα λείπουν και οι έντονες απαιτήσεις.

Ζυγός

Εσείς που είστε μόνοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, θα δεχτείτε πάρα πολλές προσκλήσεις για να παρευρεθείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κάνετε κάποια έξοδα στον χώρο του σπιτιού. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να προσέξετε γιατί δεν αποκλείονται, οι εντάσεις και τα προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Πρέπει να δείξετε περισσότερη υπομονή και επιμονή για να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο ταίρι σας και θα ξεσπάσουν εντάσεις μεταξύ σας.

Σκορπιός

Στόχοι αλλά ενδεχομένως και σχέσεις μπορεί να δοκιμαστούν ή και να οδηγήσουν σε αποτυχία. Θα υπάρχουν στιγμές όπου θα έχετε ρομαντική διάθεση ενώ άλλοτε θα επικρατεί το παιχνίδι του ανταγωνισμού. Κάντε μια έρευνα αγοράς πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Πολλοί από εσάς θα γνωρίσετε έναν καινούργιο έρωτα, άλλοι θα αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας, ενώ κάποιοι από εσάς θα υποδεχθείτε έναν απόγονο. Προσέχετε μήπως σας σχολιάζουν πίσω από την πλάτη σας.

Τοξότης

Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα χρειαστούν τη στήριξη σας. Εξετάστε αναλυτικά τους όρους και μετά αποφασίστε τι κινήσεις θα κάνετε. Θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Μετά από μια αυτοκριτική που θα κάνετε στον εαυτό σας, θα αρχίσετε να βλέπετε τη ζωή κάτω από διαφορετικό πρίσμα και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το πώς θα κατακτήσετε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Ο τομέας τής καριέρας απορροφά τον περισσότερο από το χρόνο σας αυτό το διάστημα.

Αιγόκερως

Θα δείτε ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σιγά σιγά προς το τέλος της βδομάδας. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι η αισθηματική σας ζωή δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και μην πλάθετε φανταστικά σενάρια με το μυαλό σας. Οι αντοχές σας συνεχίζουν να δοκιμάζονται και αυτό το διάστημα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά θέματα. Παρά την γενικότερη ένταση εσείς θα μπορέσετε να κάνετε κάποια βήματα, στα όποια ζητήματα σας ενδιαφέρουν. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι να προστατέψετε την ψυχική σας υγεία και να αποφύγετε άτομα που είναι ψυχικά φορτισμένα και απομυζούν ενέργεια και χρόνο από τη ζωή σας.

Υδροχόος

Παραμείνετε εστιασμένοι στους όποιους σκοπούς έχετε θέσει και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Στα οικονομικά σας θα παρουσιαστούν κάποιες καλές προτάσεις για συνεργασίες και εκεί αν χειριστείτε με διπλωματία τα πράγματα, θα πετύχετε πιο ευνοϊκούς όρους για σας. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε αυτήν την περίοδο να εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές τάσεις που παρουσιάζονται προκειμένου να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να οργανώσετε τα σχέδιά σας και γενικώς να προβληθείτε. Συνεχίστε την προσπάθεια, μην απογοητεύεστε και θα δείτε αρκετούς από τους στόχους σας να πραγματοποιούνται.

Ιχθείς

Αμφιβολίες και έντονα διλήματα είναι πιθανόν να σας απασχολήσουν και να σας φορτίσουν συναισθηματικά. Δεν αποκλείεται να επιστρέψουν και κάποιες πληγές του παρελθόντος. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να αξιολογήσετε τις καταστάσεις ή ακόμη και κάποιες ευκαιρίες. Η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι γεμάτη ένταση και πάθος. Κληρονομικά ή και φορολογικά ζητήματα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να χρειαστούν την προσοχή σας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ