Νέα επεισόδια σε αγώνα βόλεϊ σχολικού πρωταθλήματος λυκείων - iefimerida.gr

Νέα επεισόδια σε αγώνα βόλεϊ σχολικού πρωταθλήματος λυκείων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε ο αγώνας βόλεϊ ανάμεσα στο 1ο λύκειο Ιλίου και το λύκειο Καρδαμύλων Χίου, με τους γονείς και συνοδούς των κοριτσιών να μιλούν για βρισιές και χειρονομίες εντός γηπέδου και γκαζάκια και φωτοβολίδες έξω από αυτό.

Σύμφωνα με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του λυκείου, η ομάδα της Χίου δέχθηκε την «επίθεση» των φιλάθλων των γηπεδούχων, οι οποίοι τους έβριζαν, έφτυναν και χειρονομούσαν εναντίον τους, ενώ το παιχνίδι διεκόπη δύο φορές.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν, κάποια άτομα επιχείρησαν να εισέλθουν και στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του τάι μπρέικ.

Παράλληλα, επεισόδια σημειώθηκαν και εκτός γηπέδου, όπου όσοι δεν κατάφεραν να μπουν έριξαν φωτοβολίδες και γκαζάκια, ενώ τα επεισόδια συνεχίστηκαν και αργότερα, στον αγώνα των αγοριών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας παίκτης λυκείου της Ρόδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ