Μέσα σε δύο ημέρες 125 νεκροί και 268 τραυματίες στο Ιράκ - iefimerida.gr

Μέσα σε δύο ημέρες 125 νεκροί και 268 τραυματίες στο Ιράκ

Ουαί ημίν.... -Μέσα σε δυο ημέρες 125 νεκροί και 268 τραυματίες στο Ιράκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 23 τραυματίστηκαν την Τετάρτη σε βομβιστική επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο σε αγορά της Βαγδάτης, άλλη μια ενέργεια που προστέθηκε στα αλλεπάλληλα επεισόδια βίας που έχουν αιματοκυλίσει τη χώρα από την Τρίτη, είπαν αξιωματούχοι. Η έκρηξη σημειώθηκε σε μια αγορά κινητών τηλεφώνων στην συνοικία Χουσεϊνίγια στην ανατολική Βαγδάτη, διευκρίνισαν.

Ο απολογισμός της βίας από χθες Τρίτη στο Ιράκ έφθασε πλέον τους 125 νεκρούς και τους 268 τραυματίες, τα περισσότερα θύματα προκλήθηκαν από τα επεισόδια που συνδέονται με τις διαδηλώσεις των σουνιτών εναντίον του σιίτη πρωθυπουργού Νούρι αλ Μάλικι. Σημειώνεται επίσης ότι την ημέρα που έγινε η βομβιστική επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστώνης που ξεσήκωσε παγκόσμιο σάλο και συγκίνηση, στο Ιράκ σκοτώθηκαν 35 άνθρωποι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ