«Κόκα και αντικαταθλιπτικά είχε πάρει ο Σεργιανόπουλος τη νύχτα του φόνου», δηλώνει ο ψυχίατρός του - iefimerida.gr

«Κόκα και αντικαταθλιπτικά είχε πάρει ο Σεργιανόπουλος τη νύχτα του φόνου», δηλώνει ο ψυχίατρός του

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε πάρει ναρκωτικά τη νύχτα του φόνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κατάθεση του καθηγητή ψυχιατρικής και προσωπικού φίλου του Νίκου Σεργιανόπουλου, Γιώργου Αλεβιζόπουλου στο δικαστήριο συγκλόνισε την κοινή γνώμη φέρνοντας στο φως καινούρια στοιχεία.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Espresso, ο Γιώργος Αλεβιζόπουλος χαρακτήρισε τον Νίκο Σεργιανόπουλο «καλό άνθρωπο», ωστόσο όταν αναφέρθηκε στην ψυχοσύνθεσή του οι δηλώσεις του ήταν σοκαριστικές.

Ο καθηγητής ψυχιατρικής έκανε λόγο για διπολική διαταραχή, σύνδρομο καταδίωξης και στοιχεία παρανοϊκής συμπεριφοράς, ενώ επεσήμανε ότι ο Σεργιανόπουλος ήταν εξαιρετικά καχύποπτος και τρεις φορές ήρθε καμουφλαρισμένος στο γραφείο του φορώντας καμπαρντίνα και γυαλιά.

Παράλληλα η κατάθεσή του φέρνει στο φως νέα σκοτεινά στοιχεία για το αποτρόπαιο έγκλημα που στοίχισε τη ζωή στον γνωστό ηθοποιό. Όπως δήλωσε ο καθηγητής Ψυχιατρικής τη βραδιά που έγινε το έγκλημα ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε πάρει αντιψυχωσικά χάπια, αντικαταθλιπτικά και κοκαΐνη, ενώ τόνισε ότι έπαιρνε ναρκωτικά γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να έχει επιθυμία για σεξ.

Στο δικαστήριο διαβάστηκαν επίσης οι καταθέσεις δύο αλλοδαπών οι οποίοι είναι σημαντικοί μάρτυρες στην υπόθεση.

(Πηγή Gossip-tv.gr)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ