22χρονη καθηγήτρια μαθηματικών κατηγορείται ότι βίαζε επί μήνες μαθήτριά της - iefimerida.gr

22χρονη καθηγήτρια μαθηματικών κατηγορείται ότι βίαζε επί μήνες μαθήτριά της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινή φυλάκισης από πέντε έτη ως και ισόβια αντιμετωπίζει η 22χρονη καθηγήτρια (και προπονήτρια μπάσκετ) Κόρτνεϊ Τζάρελ που βρίσκεται κατηγορούμενη για βίαια σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό με χρήση ξένων αντικειμένων με θύμα 17χρονη μαθήτριά της.

«Ολοι την αγαπούσαν και τη θεωρούσαν εξαιρετική καθηγήτρια. Τόσο οι μαθητές, όσο και οι γονείς. Εχουμε πέσει από τα σύννεφα». Αυτό δήλωσε στην τοπική εφημερίδα μαθήτρια του Riverton High School στη Γιούτα σχετικά με την 22χρονη καθηγήτρια μαθηματικών και προπονήτρια της ομάδας μπάσκετ γυναικών (που μόλις κέρδισε το τοπικό πρωτάθλημα).

Σύμφωνα με έγγραφα που δημοσίευσε η Deseret News, η Τζάρελ -της οποίας αυτή ήταν η πρώτη δουλειά ως καθηγήτρια- είχε παράνομες σεξουαλικές σχέσεις με τη συγκεκριμένη μαθήτρια στο σπίτι της την περίοδο Φεβρουαρίου και Μαρτίου του 2013.

Αυτή τη στιγμή η 22χρονη, που ήταν αριστούχα μαθήτρια (και μέλος της ομάδας softball) του Utah Valley University βρίσκεται σε αναγκαστική άδεια και σκοπεύει να δηλώσει αθώα σε όλες τις κατηγορίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ