Θεία Βίκυς Σταμάτη: Η κοπέλα είναι 100% αθώα - Ετυχε να έχει σύζυγο υπουργό - iefimerida.gr

Θεία Βίκυς Σταμάτη: Η κοπέλα είναι 100% αθώα - Ετυχε να έχει σύζυγο υπουργό

Θεία Βίκυς Σταμάτη: Η κοπέλα είναι 100% αθώα - Ετυχε να έχει σύζυγο υπουργό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εικόνα της καταβεβλημένης Βίκυς Σταμάτη φαίνεται ότι συγκλόνισε τη θεία της Κατερίνα, η οποία μίλησε για πρώτη φορά για την ανιψιά της και την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται η τελευταία.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Star και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα η θεία της Βίκυς Σταμάτη ανέφερε πως αισθάνεται άσχημα για το γεγονός ότι η ανιψιά της έχει προφυλακιστεί. «Φυσικά είναι συγγενής μου και αισθάνομαι πολύ άσχημα, πάρα πολύ. Τη βλέπω την κοπέλα και στεναχωριέμαι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το όνομα της θειας της Βίκυς Σταμάτη είχε εμπλακεί στην υπόθεση όταν βρέθηκε σε λογαριασμό της ποσό από off shore εταιρεία με την οποία φέρεται να είχε σχέσεις ο πρώην υπουργός, χωρίς να το γνωρίζει η ίδια.

Ερωτώμενη από τον δημοσιογράφο για το θέμα και αν γνώριζε ότι τα λεφτά αυτά προέρχονταν από offshore εταιρεία η θεία της Βίκυς Σταμάτη απάντησε πως δεν το γνώριζε, ενώ στην ερώτηση «πότε το μάθατε» απάντησε πως τα θέματα αυτά έχουν λυθεί και η υπόθεση έχει τελειώσει. Δήλωσε, ωστόσο, ότι αισθάνεται προδομένη...

«Αισθάνθηκα προδομένη, αλλά είναι τελειωμένη ιστορία. Οι ανακριτές έκαναν το σωστό, είδαν και αισθάνομαι δικαιωμένη» ανέφερε χαρακτηριστικά η θεία της συζύγου του πρώην υπουργού και συμπλήρωσε: «H κοπέλα πρέπει να είναι 100% αθώα. Ετυχε να έχει ένα σύζυγο που ήταν υπουργός αλλά δεν έχει κανένα μπλέξιμο, φαίνεται ότι δεν έχει μπλέξιμο»

Οσο για τον Ακη Τσοχατζόπουλο η θεία της κυρίας Σταμάτη σημείωσε πως είναι θυμωμένη με όλη την κατάσταση και το γεγονός ότι ενεπλάκη σε αυτήν χωρίς να έχει καμία σχέση.

Τέλος, στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν πιστεύει πως ο Ακης Τσοχατζόπουλος είναι αθώος, η θεία της Βίκυς Σταμάτη περιορίστηκε να πει πως δεν το γνωρίζει.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ