Αθλιότητα - Σουηδική εταιρεία δυσφημεί την Κρήτη μέσω της διαφημιστικής της καμπάνιας - iefimerida.gr

Αθλιότητα - Σουηδική εταιρεία δυσφημεί την Κρήτη μέσω της διαφημιστικής της καμπάνιας

Απαράδεκτη δυσφήμιση της Κρήτης από σουηδική εταιρεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να πείσει τα παιδάκια να επισκεφθούν το πάρκο της, δυσφημώντας την Κρήτη, επιχειρεί μια σουηδική επιχείρηση, κίνηση, που μόλις έγινε αντιληπτή, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Ενωσης Ξενοδόχων Χανίων η οποία προέβη σε διαμαρτυρία προς την πρεσβεία της Σουηδίας στην Αθήνα.

Οπως αναφέρει το Flashnews η σουηδική επιχείρηση Liseberg που βρίσκεται στο Γκέτεμποργκ τόσο στην ιστοσελίδα της, όσο και σε αφίσας της, προβάλει την εικόνα ενός αγοριού που σπαράζει στο κλάμα, ενώ δίπλα του είναι αναγεγραμμένη η εξής φράση: «Μην εξαναγκάζετε τα παιδιά σας να πάνε στην Κρήτη – Εγγυημένα χαρούμενα παιδιά στο πάρκο μας Liseberg».

Η άκρως δυσφημιστική για την Κρήτη καμπάνια έγινε αντιληπτή από την Ενωση Ξενοδόχων Χανίων η οποία προέβη σε διαμαρτυρία προς την πρεσβεία της Σουηδίας στην Αθήνα.

Μάλιστα κοινοποίησαν την επιστολή διαμαρτυρία τους τόσο στο υπουργείο Εξωτερικών, όσο και στο υπουργείο Τουρισμού, ενόψει και του ταξιδιού της υπουργού Τουρισμού Ολγας Κεφαλογιάννη την Πέμπτη στη Σουηδία που σαν στόχο έχει την τόνωση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας.

«Καταλαβαίνουμε πως η συγκεκριμένη επιχείρηση θέλει να προσελκύσει πελάτες, αλλά όχι με αυτές τις μεθόδους» ανέφερε, σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη καμπάνια ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Χανίων Μανόλης Γιαννούλης μιλώντας στο Flashnews.

Η επιστολή της ενωσης Ξενοδόχων Χανίων την οποία υπογράφουν ο κ. Γιαννούλης και ο γραμματέας Κυριάκος Παπαδάκης είναι η εξής :

«Προς:
Πρεσβεία της Σουηδίας
Κοινοποίηση:
Υπουργείο Εξωτερικών
Υπουργείο Τουρισμού

Αξιότιμε κύριε πρέσβη,

Με μεγάλη λύπη, πληροφορηθήκαμε ότι το ψυχαγωγικό πάρκο Liseberg στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας έχει αναρτήσει αφίσα γράφοντας: ¨Μην εξαναγκάζετε τα παιδιά σας να πάνε στην Κρήτη – Εγγυημένα χαρούμενα παιδιά στο πάρκο μας Liseberg¨.

Ως Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων, εκπροσωπώντας τον σημαντικότερο προορισμό των Σουηδών, διαμαρτυρόμαστε για αυτή την απαράδεκτη ενέργεια του συγκεκριμένου ψυχαγωγικού πάρκου και ζητάμε τη βοήθεια σας, ώστε να σταματήσει άμεσα αυτή η δυσφήμιση. Είναι γνωστό ότι οι δεσμοί Ελλάδας Σουηδίας, και ιδιαίτερα της Κρήτης και του Νομού Χανίων είναι πολύ ισχυροί και σε καμία περίπτωση τέτοιες κακόβουλες ενέργειες δεν πρέπει να επηρεάζουν τις σχέσεις των δύο λαών.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας πάνω στο θέμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ