Τραγικό: Ενα χάμπουργκερ από το 1999 που δείχνει εντελώς φρέσκο [βίντεο] - iefimerida.gr

Τραγικό: Ενα χάμπουργκερ από το 1999 που δείχνει εντελώς φρέσκο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλά ερωτήματα δημιουργεί η περίπτωση ενός άνδρα από τη Γιούτα των ΗΠΑ ο οποίος έχει κρατήσει ένα χάμπουργκερ από το 1999 στο σπίτι του και αποφάσισε να το φέρει στο φως της δημοσιότητας 14 χρόνια μετά.

Βασική απορία είναι γιατί δεν το καταβρόχθισε τη στιγμή που το αγόρασε και, βέβαια, ακόμη πιο μεγάλο είναι το ερώτημα πως κατάφερε αυτό το σκεύασμα να παραμένει σχεδόν αναλλοίωτο μετά από 14 χρόνια.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο Ντέιβιντ Γουίπλ δήλωσε ότι ανακάλυψε το μπέργκερ σε μία τσέπη ενός παλτού του πολλά χρόνια μετά από την αγορά, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε ότι ούτε το συγκεκριμένο παλτό φορούσε πολύ συχνά.

Πάντως δεν είναι ο πρώτος που ανακάλυψε αυτό το «θαύμα» καθώς το 2010 άλλη μια γυναίκα είχε κάνει μια σειρά από τεστ σε χάμπουργκερς και διαπίστωσε ότι δεν σαπίζουν καθόλου εύκολα εξαιτίας του μικρού τους μεγέθους που τους επιτρέπει να χάνουν εύκολα υγρασία και χωρίς υγρασία δεν υπάρχει ανάπτυξη μούχλας ή βακτηρίων, αναφέρει η huffington post.

Μάλιστα η συγγραφέας Μέλανι Γουώρνερ, που έγραψε το βιβλίο « Pandora's Lunchbox: How Processed Foods Took Over the American Meal» έκανε μια σειρά από μελέτες και διαπίστωσε ότι υπάρχουν και άλλες τροφές με τα ίδια «χαρακτηριστικά» όπως τα σάντουιτς με κοτόπουλο, το συσκευασμένο γουακαμόλε, και το αμερικάνικο τυρί.

Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα καλό αν αναλογιστεί κανείς πόσα συντηρητικά και διάφορα άλλα συστατικά περιέχουν τέτοιες τροφές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ