Αγώνας θανάτου για δύο 8χρονες στην Αυστραλία - iefimerida.gr

Αγώνας θανάτου για δύο 8χρονες στην Αυστραλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας πρωτοφανής αγώνας της πολεμικής τέχνης «μάι τάι», έλαβε χώρα χθες στην Αυστραλία, όταν δύο κοριτσάκια στην τρυφερή ηλικία των 8 ετών αγωνίστηκαν αναμεταξύ τους διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο των 80 ευρώ!

Το ερώτημα θα έπρεπε να ήταν πώς οι γονείς των δύο κοριτσιών πήραν την απόφαση να δεχθούν να δουν τα κοριτσάκια τους να επιδίδονται σε αυτή την σκληρή μονομαχία που περιλαμβάνει δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα.

Τα δύο κοριτσάκια, τα οποία είναι η αλήθεια ότι τα έδωσαν όλα στον αγώνα, ήταν πλήρως εξοπλισμένες με επικαλαμίδες, κράνη, και γάντια. Ιατρικό προσωπικό ήταν σε συνεχή επιφυλακή για τον οποιοδήποτε τραυματισμό, και ο κόσμος συνεχώς επευφημούσε τις δύο μονομάχους Τζασμίν Πάρ και Τζορτζίνα Μπάρτον, που ήταν στην αρένα Queensland's Gold Coast.

Αν και υπήρχαν έντονες φωνές ανησυχίας και προειδοποιήσεις από την Άννα Πέτρου, εκπρόσωπο του αυστραλιανού οργανισμού Synapse, που εξειδικεύεται στις εγκεφαλικές βλάβες, ο αγώνας συνεχίστηκε ακάθεκτος. Η Πέτρου προειδοποιούσε ότι ελλιπή μέτρα προστασίας, θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στα δύο μικρά κοριτσάκια.

Ο αγώνας έληξε τελικά ισόπαλος, χωρίς να υπάρξει κανένας σοβαρός τραυματισμός και οι δύο συναγωνιζόμενες έλαβαν από 80 ευρώ η καθεμία.

Δεν είναι λίγοι ωστόσο, αυτοί που σοκαρίστηκαν από αυτόν τον αγώνα και αρκετοί είναι εκείνοι που ρίχνουν ευθύνες στους γονείς των κοριτσιών, και κάνουν λόγο για «αποκρουστικό θέαμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αυστραλία αρένα μάι τάι μονομαχία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ