Χρύσανθος Λαζαρίδης: Ο πρωθυπουργός δεν σχεδιάζει ανασχηματισμό τώρα άμεσα - iefimerida.gr

Χρύσανθος Λαζαρίδης: Ο πρωθυπουργός δεν σχεδιάζει ανασχηματισμό τώρα άμεσα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα σενάρια ανασχηματισμού αναφέρθηκε ο βουλευτής Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης. «Εκείνο που ξέρω είναι ότι ο πρωθυπουργός δεν το σχεδιάζει τώρα άμεσα», απάντησε κατηγορηματικά.

Αναφερόμενος στο θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου ο κ. Λαζαρίδης είπε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real: «Το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων είναι ένα άλλο "ταμπού" που έσπασε. Ηταν ένα φάντασμα που πλανιόταν. Κανείς δεν το άγγιζε. Εμείς το πήραμε, του δώσαμε μια υπόσταση, είναι πραγματικό αντικείμενο πια διαπραγμάτευσης, συζήτησης, ό,τι θέλετε και από κει και πέρα πρέπει να το προφυλάξουμε να μην το κάψουμε».

Και πρόσθεσε: «Βγήκε από την εσωκομματική διαμάχη, κανείς δεν μπορεί να πει πλέον στην κυβέρνηση ότι το κρύβει, αφού εμείς το βγάλαμε για πρώτη φορά, του δώσαμε δημοσιότητα και επισημότητα και από κει και πέρα το πως θα το χειριστεί η επίσημη κυβέρνηση της Ελλάδας είναι θέμα το οποίο δεν μπορεί να καεί. Δεν πρέπει να καεί και δεν πρέπει να γίνει αντικείμενο εσωκομματικής ή εσωτερικής διαμάχης. Γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις ο λαϊκισμός τα ζεματάει αυτά τα καίει. Χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς» και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι θα γίνουν οι απαραίτητοι και εθνικά ωφέλιμοι εθνικοί χειρισμοί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ