Χατζηδάκης σε ΣΥΡΙΖΑ για τα εισιτήρια: «Είστε βουλευτές και στηρίζετε την παρανομία» - iefimerida.gr

Χατζηδάκης σε ΣΥΡΙΖΑ για τα εισιτήρια: «Είστε βουλευτές και στηρίζετε την παρανομία»

Χατζηδάκης σε ΣΥΡΙΖΑ για τα εισιτήρια: «Είστε βουλευτές και στηρίζετε την παρανο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έκπληξη άκουσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο Κωστής Χατζηδάκης, να του λέει κατά τη διάρκεια επίκαιρης ερώτησης ότι τάσσεται κατά του νέου συστήματος ελέγχου της εισιτηριοδιαφυγής με μπάρες που θα τοποθετηθούν στους σταθμούς του μετρό.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, δικαιολόγησε την τοποθέτησή του λέγοντας ότι το μέτρο θα πλήξει τους ανέργους και πρόσθεσε ότι έτσι ποινικοποιεί την αδυναμία τους να πληρώσουν.

Μάλιστα υποστήριξε πως οι μετακινήσεις στην πόλη αποτελούν κοινωνικό δικαίωμα και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με τη λογική του κέρδους και πρότεινε τα μέσα μεταφοράς να είναι δωρεάν για ανέργους, μετανάστες και απλήρωτους εργαζόμενους.

Απαντώντας ο υπουργός ανέφερε ότι δεν δέχεται μάθημα κοινωνικής ευαισθησίας από τον ΣΥΡΙΖΑ και επιτέθηκε στον βουλευτή κατηγορώντας τον ότι στηρίζει το κίνημα δεν πληρώνω.

«Εσείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έρχεστε σήμερα και λέτε ότι είστε κατά του να τοποθετηθούν μπάρες στο Μετρό. Δηλαδή λέτε ότι είστε με το κίνημα δεν πληρώνω. Δεν θέλετε να πατάξει η κυβέρνηση την εισιτηριοδιαφυγή. Είστε υπέρ της παρανομίας και με αυτά θέλετε να κυβερνήσετε την Ελλάδα.

Ερχεστε και λέτε μη βάλετε μπάρες και υπερθεματίζετε κιόλας. Μας εκπλήσσετε συνεχώς και σήμερα μας λέτε ότι η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η εισιτηριοδιαφυγή» ήταν τα λόγια του υπουργού Ανάπτυξης.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ