Sms σε ποδοσφαιριστές ομάδας της Λέσβου: Δίνεις 10 ευρώ παίζεις βασικός [εικόνα] - iefimerida.gr

Sms σε ποδοσφαιριστές ομάδας της Λέσβου: Δίνεις 10 ευρώ παίζεις βασικός [εικόνα]

Sms σε ποδοσφαιριστές ομάδας της Λέσβου: Δίνεις 10 ευρώ παίζεις βασικός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να πληρώσουν και κάτι για να παίξουν ζήτησε μέσω sms παράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας της Λέσβου από τους παίκτες του. Το μήνυμα.... διέρρευσε και κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας πολλά γέλια...

Το μήνυμα που εξασφάλισε το Sportslesvos αναφέρει χαρακτηριστικά: «Παικταρά μου αύριο παίζουμε με τον πελάτης μας! Επειδή όμως το ταμείο είναι μηδενικό (τελευταία διαιτησία, ουφ)! μετά από απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου: Οι βασικοί πληρώνουν δέκα ευρώ και οι αναπληρωματικοί πέντε! Οτι προερείστε παραπάνω ευπρόσδεκτο (χρωστάμε και κάτι πλυντήρια)!!! Στις 4 στα αποδυτήρια μας!».

Στόχος της κίνησης αυτής, να ζητήσουν δηλαδή ένα μικρό... αντίτιμο για τη συμμετοχή τους στο ματς (προτελευταίας αγωνιστικής) ήταν να συγκεντρωθεί ένα ποσό προκειμένου να πληρωθεί η διαιτησία και να εξοφληθεί ένα χρέος στα... πλυντήρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ