Ρώσος μακελάρης σκότωσε 5 ανθρώπους γιατί του γρατζούνισαν το αμάξι [βίντεο] - iefimerida.gr

Ρώσος μακελάρης σκότωσε 5 ανθρώπους γιατί του γρατζούνισαν το αμάξι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανικός επικρατεί στην πόλη Μπέλγκοροντ της Ρωσίας όπου το μεσημέρι της Δευτέρας ένας ένοπλος άνοιξε πυρ εντός καταστήματος με κυνηγετικά είδη, αλλά και στο δρόμο σκοτώνοντας πέντε ανθρώπους ανάμεσά τους και ένα 14χρονο κορίτσι.

Περίπου στις 2 το μεσημέρι (τοπική ώρα) ο ένοπλος 31 ετών άρχισε να πυροβολεί εντός καταστήματος που πωλούσε είδη κυνηγιού και στη συνέχεια βγήκε στο δρόμο και συνέχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Ο δράστης σκότωσε τρεις ανθρώπους μέσα στο κατάστημα και άλλους δύο περαστικούς, ενώ στη συνέχεια διέφυγε με αυτοκίνητο το οποίο βρέθηκε λίγο αργότερα από την αστυνομία εγκαταλειμμένο.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, ενώ, ο 31χρονος φέρεται να έχει προηγούμενες καταδίκες.

Μάλιστα, σύμφωνα με το πρακτορείο Russia Today ο λόγος για τον οποίο άρχισε να πυροβολεί «στο ψαχνό» ήταν πως όση ώρα βρισκόταν εντός του καταστήματος κάποιος γρατζούνισε το αυτοκίνητό του που είχε παρκάρει στο δρόμο.

Ρώσος μακελάρης σκότωσε 5 ανθρώπους γιατί του γρατζούνισαν το αμάξι [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ