Ενας από τους δραπέτες των Τρικάλων συμμετείχε στη συμπλοκή με την ομάδα ΔΙΑΣ στη Μάνδρα - iefimerida.gr

Ενας από τους δραπέτες των Τρικάλων συμμετείχε στη συμπλοκή με την ομάδα ΔΙΑΣ στη Μάνδρα

Ενας από τους δραπέτες των Τρικάλων συμμετείχε στη συμπλοκή με την ομάδα ΔΙΑΣ στ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον ένας από τους επικίνδυνους και οπλισμένους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, ο Αλβανικής καταγωγής Ιλίρ Κούπα, συμμετείχε στην ένοπλη επίθεση κατά ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ στη Μάνδρα Αττικής την περασμένη Πέμπτη, καθώς ταυτοποιήθηκε γενετικό υλικό του που βρέθηκε στο αυτοκίνητο με το οποίο έγινε η επίθεση.

Το απόγευμα της Πέμπτης άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα σε ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας Citroen Xsara, ωστόσο οι τέσσερις επιβαίνοντες έβγαλαν καλάσνικοφ και πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά και, εν συνεχεία, κατάφεραν να ξεφύγουν.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε την Παρασκευή εγκαταλειμμένο στον Αγιο Θωμά Βοιωτίας όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν γενετικό υλικό το οποίο ταυτοποίησαν με DNA του Αλβανού κακοποιού δραπέτη Ιλιρ Κούπα

Υπενθυμίζεται ότι τουλάχιστον τέσσερις Αλβανοί κακοποιοί από τους οκτώ που δραπέτευσαν από τις φυλακές Τρικάλων και διαφεύγουν της σύλληψης είχαν συμμετοχή στην ένοπλη συμπλοκή στα Ισθμια που στοίχισε τη ζωή σε μια αθώα κοπέλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ