Mε Skoda πήγε ο Τσίπρας στη δεξίωση της Ενωσης Ελλήνων Επιχειρηματιών – Τα χαμόγελα της Κωνσταντοπούλου - iefimerida.gr

Mε Skoda πήγε ο Τσίπρας στη δεξίωση της Ενωσης Ελλήνων Επιχειρηματιών – Τα χαμόγελα της Κωνσταντοπούλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμόγελα, αβρότητες, δημόσιες σχέσεις αλλά και σαφής διατύπωση της απόφασης του ΣΥΡΙΖΑ να καταργήσει το μνημόνιο το βράδυ των εκλογών είχε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα και βουλευτών του με την Ενωση Ελλήνων Επιχειρηματιών στα σαλόνια της Μεγάλης Βρετανίας, όπως μεταδίδει η Σίβυλλα.

Γράφει γλαφυρά όπως πάντα η Σίβυλλα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Το Βήμα:
«Ο κ. Τσίπρας φορούσε σκούρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο, ανοιχτό στον λαιμό. Ήταν πολύ «νόστιμος». Ο μόνος ίσως ωραιότερος από τον President με το χτένισμα Τεν-Τεν (η όλη ιστορία... μου θυμίζει την... μητριά της Χιονάτης μπροστά στον καθρέφτη) ήταν ο νεαρός ευθυτενής εφοπλιστής Βασίλης Τρίκαρδος (ο σύζυγος της επίσης νεαρής και ωραίας Μ. Παράβαλου, κόρης του γνωστού επιχειρηματία και της διεθνούς φήμης γλύπτριας Vassiliki). Ο κ. Τρίκαρδος φορούσε κομψό, classic κοστούμι. Έφθασε στο ξενοδοχείο με τον πατέρα του. Ο γνωστός επιχειρηματίας κ. Γιώργος Αποστολόπουλος ήταν επίσης εκεί με τον γιο του Βασίλη.

Η κ. Κωνσταντοπούλου και τα σοκολατένια αυγά
Η κ. Τζίνα Μαμιδάκη ήταν υπερκινητική. Βρισκόταν πότε έξω και πότε μέσα στην αίθουσα με τα στρογγυλά τραπέζια, «στολισμένα» με βαρύτιμα σερβίτσια. Μπορώ να πω, βάζοντας το χέρι με το tribal δαχτυλίδι του Jean Schlumberger για τον οίκο Tiffany & Co στην καρδιά μου, ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, ουδεμία σχέση είχε με την «εκρηκτική» παρουσία της Προανακριτικής για την λίστα Λαγκάρντ. Ντυμένη με blue nuit σύνολο (παντελόνι-ζακέτα) και μεγάλη τσάντα με αλυσίδα, χαμογελούσε συνέχεια λίγα μέτρα μακριά από το μεγάλο τραπέζι του "Winter Garden", στολισμένο με τα μεγάλα, σοκολατένια χειροποίητα αυγά του ιστορικού hotel.

Προεδρικό Skoda και πολλά κολακευτικά σχόλια
Ο κ. Τσίπρας αναχώρησε με το «ταπεινό» Skoda του. Το αυτοκίνητό του έμοιαζε με το... κατσαριδάκι αγάπη μου, μπροστά στα μαύρα αστραφτερά Jeep πολλών πολλών κυβικών πασίγνωστων επιχειρηματιών. Τελικά ο Alex ο οποίος συνηθίζει να κάνει... σκληρή κριτική στο Κεφάλαιο κέρδισε τους businessmen. Μόνο κολακευτικά σχόλια είχαν για τον «μικρό», όπως τον αποκαλούσαν χαϊδευτικά. Bravissimo!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ