Στουρνάρας: «Κανένα πρόβλημα με την εκταμίευση της δόσης» - iefimerida.gr

Στουρνάρας: «Κανένα πρόβλημα με την εκταμίευση της δόσης»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την εκταμίευση της επόμενης δόσης της τρόικας για την Ελλάδα ξεκαθάρισε ο Γιάννης Στουρνάρας στη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά.

Τα χρήματα αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα στα μέσα Μαϊου.

Ο υπουργός Οικονομικών ενημέρωσε σχετικά τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου και αύριο αναμένεται να κάνει το ίδιο με τους εκπροσώπους των κομμάτων της συγκυβέρνησης, θέλοντας να περιορίσει και τη δυσφορία που υπάρχει μέσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, καθώς στελέχη των δύο κομμάτων τονίζουν πως δεν έχουν καμία ενημέρωση για το πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί, και θα περιλαμβάνει τα μέτρα που έχουν συμφωνηθεί με την Τρόικα. Σύμφωνα με τον κ. Στουρνάρα πάντως, υπάρχει συνεχής ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ στελεχών του υπουργείου Οικονομικών και συνεργατών των κκ Βενιζέλου και Κουβέλη.

Το πολυνομοσχέδιο θα κατατεθεί στη Βουλή την Πέμπτη και πρέπει να ψηφιστεί μέχρι την προσεχή Κυριακή, διότι μετά το κοινοβούλιο κλείνει για Πάσχα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ