Οι «πιστολέρο» της Μανωλάδας απολογούνται: «Εμείς δεν κάναμε τίποτα, οι αλλοδαποί μας επιτέθηκαν» - iefimerida.gr

Οι «πιστολέρο» της Μανωλάδας απολογούνται: «Εμείς δεν κάναμε τίποτα, οι αλλοδαποί μας επιτέθηκαν»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα δικαστήρια Αμαλιάδος βρέθηκαν οι τρεις επιστάτες - πιστολέρο της Μανωλάδας, με την εισαγγελέα Αμαλιάδος να έχει ασκήσει εναντίον τους ποινικές διώξεις, για εμπορία ανθρώπων κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, για ηθική αυτουργία στην απόπειρα, για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και κατά συναυτουργία.
Όπως αναφέρει ο ιστότοπος thebest, ο δικηγόρος του ενός εκ των κατηγορουμένων υποστήριξε ότι ο πελάτης του αρνείται το περιστατικό και προσέθεσε ότι οι αλλοδαποί εργαζόμενοι ήταν εκείνοι οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους.

Στην ίδια περίπου γραμμή, κινούνται και άλλοι δύο κατηγορούμενοι, των οποίων ο δικηγόρος ανέφερε ότι δεν υπήρχε πρόθεση ανθρωποκτονίας, ενώ υποστήριξε ότι δεν ευθύνονται οι κατηγορούμενοι για τις συνθήκες διαβίωσης των αλλοδαπών εργαζόμενων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ