Honda Concept M: Κινέζικη άνοιξη με τρία νέα μοντέλα - iefimerida.gr

Honda Concept M: Κινέζικη άνοιξη με τρία νέα μοντέλα

Honda Concept M: Κινέζικη άνοιξη με τρία νέα μοντέλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρία ήταν τα νέα μοντέλα που παρουσίασε η Honda στην έκθεση της Σαγκάης, που φέτος είχε την τιμητική της, με πιο ενδιαφέρον το Concept Μ.

Πρόκειται για ένα μεγάλο πολυμορφικό με αρκετά σύγχρονο σχήμα και πολύ χρώμιο, ενώ από την εμφάνισή του και μόνο μπορεί κανείς να συμπεράνει πως είναι σύμφωνο και με τα γούστα των αμερικανών, οπότε στην πορεία είναι πολύ πιθανό να το δούμε εκτός από την Κίνα και στις ΗΠΑ. Άλλωστε η Honda έχει και πολύ καλό όνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα μεγάλα πολυμορφικά είναι εκεί δημοφιλή.

Από κει και πέρα η ιαπωνική εταιρεία δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από το χορό των μικρό-μεσαίων σεντάν, που είναι και αυτά που αγοράζονται περισσότερο από τους Κινέζους. Το δικό της μικρό οικογενειακό λοιπόν λέγεται Crider, η σχεδίασή του είναι εμπνευσμένη από την εικόνα των δράκων(;), οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο και θα κατασκευάζεται από την Guangqi, μια από τις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται η Honda στην Κίνα.

Μια άλλη τέτοια εταιρεία είναι η Dongfeng, η οποία θα κατασκευάζει και θα πουλά το Jade, που είναι σαφώς πιο νεανικό από το Crider, καθώς απευθύνεται στη νέα γενιά των Κινέζων, που έχει γεννηθεί μετά το 1980 και θέλει ένα πιο στιλάτο αλλά και πιο πρακτικό αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις της, όπως λένε χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της Honda.

Honda Concept M: Κινέζικη άνοιξη με τρία νέα μοντέλα | iefimerida.gr 0
Honda Concept M: Κινέζικη άνοιξη με τρία νέα μοντέλα | iefimerida.gr 1
Honda Concept M: Κινέζικη άνοιξη με τρία νέα μοντέλα | iefimerida.gr 2
Honda Concept M: Κινέζικη άνοιξη με τρία νέα μοντέλα | iefimerida.gr 3
Honda Concept M: Κινέζικη άνοιξη με τρία νέα μοντέλα | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ