ΠΑΣΟΚ για «Ελευθεροτυπία»: Ιστορικό λάθος η αναδρομική επιείκεια προς τη δικτατορία - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ για «Ελευθεροτυπία»: Ιστορικό λάθος η αναδρομική επιείκεια προς τη δικτατορία

ΠΑΣΟΚ για «Ελευθεροτυπία»: Ιστορικό λάθος η αναδρομική επιείκεια προς της δικτατ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική της άποψη για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» δίνει η Ιπποκράτους χαρακτηρίζοντας «προκλητική» και «ανίερη» την οποιαδήποτε σύγκριση της σημερινής οικονομικής κατάστασης με το καθεστώς της χούντας.

«Είναι ιστορικό λάθος οποιαδήποτε αναδρομική ανοχή ή επιείκεια προς τη δικτατορία και ανόητη, προκλητική και ανίερη οποιαδήποτε σύγκριση της σημερινής οικονομικής κρίσης με το δικτατορικό καθεστώς. Συμβάλλει στον εκφασισμό της κοινωνίας όποιος ανοίγει ανιστόρητες συζητήσεις με δημαγωγικό και υπεραπλουστευτικό τρόπο» αναφέρουν χαρακτηριστικά από το ΠΑΣΟΚ.

Στα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας το ΠΑΣΟΚ ζητάει συνάντηση των τριών αρχηγών πριν κατατεθεί το νομοσχέδιο για την ανεργία, για να υπάρξει κοινή γραμμή στα μέτρα καταπολέμησης του φαινομένου.

«Το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι είναι αναγκαίο στο νομοσχέδιο να περιληφθούν και μέτρα ανάσχεσης της ανεργίας -υπάρχει ολοκληρωμένη πρόταση του ΠΑΣΟΚ- και μέτρα προστασίας ευπαθών ομάδων.

Στη διαμόρφωση του νομοσχεδίου, το ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι μπορεί και πρέπει να αντιμετωπισθούν -σε συνεννόηση με την τρόικα- μια σειρά από κρίσιμα σημεία σχετικά με τις ρυθμίσεις των φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών και τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, ώστε οι σχετικές διατάξεις να είναι λειτουργικές και να γίνουν δεκτές από την αγορά και την κοινωνία ως θετικές.

Ο κ. Στουρνάρας μίλησε με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να γίνει συνάντηση των τριών αρχηγών πριν την κατάθεση του νομοσχεδίου.

Το νομοσχέδιο είναι η αφετηρία για μια συνολική κοινοβουλευτική συζήτηση για την πορεία της χώρας, την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, την Κύπρο κλπ, που το ΠΑΣΟΚ τη θεωρούσε αναγκαία, ει δυνατόν πριν το Πάσχα, όπως και θα γίνει» σημειώνει η Ιπποκράτους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ