Οπαδοί της ΑΕΚ έκλεισαν τη λεωφόρο Δεκελείας, βάζοντας φωτιά σε κάδους - iefimerida.gr

Οπαδοί της ΑΕΚ έκλεισαν τη λεωφόρο Δεκελείας, βάζοντας φωτιά σε κάδους

Οπαδοί της ΑΕΚ έκλεισαν τη λεωφόρο Δεκελείας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το... οδόστρωμα ξεκίνησε η κρίσιμη αναμέτρηση του Περιστερίου, μεταξύ του Ατρόμητου και της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας του φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Η αναμέτρηση είναι ιδιαιτέρως σημαντική για τον «Δικέφαλο», καθώς χρειάζεται μόνο τη νίκη για να ελπίζει πως θα αποφύγει τον υποβιβασμό στην κατώτερη ποδοσφαιρική κατηγορία.

Ωστόσο, οι οπαδοί της της ομάδας αποφάσισαν να δημιουργήσουν «θερμό κλίμα»πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, καθώς έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων, αποκλείοντας τη λεωφόρο Δεκελείας.

Νωρίτερα, η «Original» είχε εκδώσει ανακοίνωση (μέσω της σελίδας της στο Facebook) για συγκέντρωση των οπαδών πριν από τον αγώνα:

«Νέο ραντεβού στις 4 στη Ν. Φιλαδέλφεια για Περιστέρι. To γήπεδο του Περιστερίου είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους οπαδούς της ΑΕΚ. Κάποιοι εξ αυτών πραγματοποίησαν το μεσημέρι (γύρω στις 12) ραντεβού στη Νέα Φιλαδέλφεια και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 4 το μεσημέρι στο ίδιο μέρος προκειμένου άπαντες να πάνε πορεία στο Περιστέρι. Όποιος λοιπόν θέλει να πάει στο γήπεδο του Περιστερίου, καλό θα είναι να δώσει το «παρών» στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 4 το μεσημέρι. Σκοπός και στόχος είναι να μαζευτούν όσο περισσότεροι Ενωσίτες γίνεται. Τονίζουμε ξανά πως το πέταλο του γηπέδου, μας περιμένει.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ