Τα ζώδια της Κυριακής 21 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 21 Απριλίου

Τα ζώδια της Κυριακής 21 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Θα γίνετε πιο τρυφεροί και πιο στοργικοί με τον ερωτικό σας σύντροφο. Θα πρέπει να καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να ισορροπήσετε τα πράγματα στη ζωή σας, καθώς θα συμβαίνουν ξαφνικά γεγονότα που θα σας βρίσκουν απροετοίμαστους. Οι υποχρεώσεις που έχετε στον επαγγελματικό τομέα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στην προσωπική ζωή. Πάντως μην βιαστείτε να πάρετε γρήγορα αποφάσεις, γιατί θα υπάρξουν και καλύτερες ευκαιρίες στην πορεία. Το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού σας επεφύλασσε ισορροπία και ευχάριστες στιγμές.

Ταύρος

Εφαρμόστε τα σχέδια για την επαγγελματική σας πορεία, μεθοδεύοντας σωστά τις κινήσεις σας. Θα εισπράξετε επιτυχία και αναγνώριση σε αρκετούς τομείς της ζωής και το ηθικό σας θα είναι ανεβασμένο και θα ξεκινήσετε να βάζετε πιο γερές βάσεις για το μέλλον σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα νιώσετε την ανάγκη να ερωτευτείτε ξανά. Παράλληλα θα αναζητήστε άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, τα οποία έχετε καιρό να δείτε και θα αναθερμάνετε τις μεταξύ σας σχέσεις. Τα επαγγελματικά σας θέματα, φαίνεται να προωθούνε με τον καλύτερο τρόπο, ενώ ένα φιλόδοξο σχέδιό σας μπορεί να πραγματοποιηθεί και θα σας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Δίδυμοι

Θα διώξετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες που είχατε και θα πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας. Θα πρέπει να λειτουργείτε με την λογική και να εξετάζετε τα πάντα, πριν αποφασίζετε το οτιδήποτε και να μάθετε να κάνετε υπομονή. Οικονομικά, μπορεί να επωφεληθείτε από κάποιο κεφάλαιο ή να κάνετε συζητήσεις γύρω επενδύσεις που θα σας αποφέρουν μακρά οφέλη στην πορεία. Παράλληλα μπορείτε τώρα να διορθώσετε και τις σχέσεις σας με συναδέλφους ή συνεργάτες που το προηγούμενο διάστημα είχαν διαταραχθεί. Το πλανητικό σύστημα που επικρατεί θα σας φέρει αλλαγές στην καθημερινότητα σας.

Καρκίνος

Θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που θα σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προώθηση της καριέρα σας. Θα πρέπει να οργανωθείτε για να διορθώσετε τυχόν παραλείψεις ή λάθη σας και να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας. Ορισμένα χρήματα που περιμένατε και είχαν καθυστερήσει, τώρα θα τα εισπράξετε. Παράλληλα θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσετε τα σχέδια σας και να δείτε την καριέρα σας να απογειώνεται.

Λέων

Αφήστε να περάσει η μπόρα και κερδίστε χρόνο για να σκεφτείτε με ήρεμο μυαλό τις επόμενες σας κινήσεις. Επιστρατεύστε τον ειλικρινή διάλογο, την έκφραση συναισθημάτων αποφύγετε την γκρίνια και τα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε πολλές προτάσεις και ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή, που θα έχουν ποιότητα και θα υπόσχονται κάποιο μέλλον. Παράνομες ή κρυφές σχέσεις μπορεί να αποκαλυφθούν με ανυπολόγιστο κόστος. Στα επαγγελματικά σας μην πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις για να πετύχετε τους σκοπούς σας, γιατί θα πρέπει να καταλάβετε ότι όλα θέλουν το χρόνο τους.

Παρθένος

Δείξτε προσοχή γύρω από θέματα οικονομικά, που αφορούν φορολογικά, δάνεια ή κληρονομικά. Εξετάστε εξονυχιστικά τις όποιες προτάσεις ή ευκαιρίες παρουσιαστούν στον επαγγελματικό τομέα. Μετά από μια περίοδο έντονης στασιμότητας ή και ανατροπών στον επαγγελματικό τομέα ήρθε η στιγμή να ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας. Οι προκλήσεις που θα δεχθείτε θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα για εσάς, αλλά και ένας έλεγχος στη σταθερότητα των αποφάσεων σας. Στα οικονομικά σας προσπαθήστε να περιορίσετε στο ελάχιστο όλες τις αγορές και κρατήστε μια στάση αναμονής με τα χρήματα σας γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα και θα πιεστείτε.

Ζυγός

Αποφύγετε όμως να είστε ισχυρογνώμονες και φροντίστε να είστε συνεργάσιμοι με τους άλλους. Έχετε θέσει υψηλούς στόχους και θα πρέπει να αγωνιστείτε σκληρά για να τους πετύχετε. Ξαφνικές αλλαγές αρκετά θεαματικές δεν αποκλείεται να προκύψουν και να φέρουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, οι οποίες θα αποδειχθούν ιδιαιτέρα καλές. Οργανωθείτε καλύτερα και εξετάστε αναλυτικά τα επόμενα σας βήματα. Στο χέρι σας είναι να βάλλετε μια τάξη στη ζωή σας και να δώσετε τις ανάλογες προτεραιότητες στα θέματα που σας απασχολούν.

Σκορπιός

Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε χρήματα αυτό το διάστημα και προπαντός μην κάνετε νέες επενδύσεις. Η πίεση και η ένταση που νιώθετε στον επαγγελματικό τομέα αν δεν προσέξετε μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για παρεξηγήσεις με το ταίρι σας. Θα συναντήσετε αρκετό κόσμο σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πιθανότατα θα κάνετε νέες γνωριμίες, που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση σας. Οι αδέσμευτοι διαχωρίστε την φιλία από τον έρωτα, γιατί θα πληγώσετε άδικα το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας. Στα οικονομικά σας προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες σας και να προσέξτε τα έξοδα σας να μην υπερβούν τα έσοδα σας.

Τοξότης

Αποτέλεσμα θα είνα να υπάρχουν γκρίνιες και καβγάδες μεταξύ σας. Η ενεργητικότητα σας θα είναι αυξημένη, αφού ο Άρης θα είναι στο ζώδιο σας, γι΄ αυτό φροντίστε να βάλετε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας και να τακτοποιήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν. Μια μυστική σχέση θα μπορούσε να υπάρχει ενώ κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κινείστε παρασκηνιακά ή να μην θέλετε να κοινοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Όσοι από εσάς έχετε μια μακροχρόνια σχέση και έχει αντέξει τις δοκιμασίες των δυο τελευταίων ετών θα έχετε υποστήριξη από το ταίρι σας και αυξημένη συντροφικότητα. Στα οικονομικά σας, όσοι είσαστε χωρίς δουλειά, υπάρχουν προυποθέσεις να κλείσετε μια συμφωνία προς το τέλος της βδομάδας.

Αιγόκερως

Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε τώρα θα έχουν σημαντικά οφέλη και μακροπρόθεσμα. Ορισμένα νομικά σας θέματα θα σας αγχώσουν μέχρι να τα διευθετήσετε. Προσοχή γιατί οι ρήξεις με το ταίρι σας μπορεί να προκύψουν από ασήμαντες αφορμές. Στα οικονομικά σας, θα προβληματιστείτε γύρω από μια συνεργασία που έχετε συνάψει τον τελευταίο καιρό. Στον οικονομικό σας τομέα θα πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες, γιατί τα χρέη σας θα διογκωθούν.

Υδροχόος

Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια ή δυσκολίες σε αυτούς τους δυο τομείς. Νέες συνεργασίες , συμφωνίες που αφορούν ζητήματα καριέρας μπορούν από εδώ και πέρα να υπογραφούν με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Ο αισθηματικός τομέας δέχεται τα αποτελέσματα τις πίεσης που νιώθετε στην δουλειά σας, με συνέπεια να αποστασιοποιείστε από το ταίρι σας και να μην έχετε διάθεση για έρωτες. Το ενδιαφέρον σας παράλληλα θα στραφεί στο κοντινό σας περιβάλλον και θα συσφίξετε περισσότερο τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Φανείτε διαλλακτικοί προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ιχθείς

Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας θα αυξηθεί, με αποτέλεσμα να έχετε το θαυμασμό κάποιου ατόμου από το φιλικό σας περιβάλλον. Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να σας απασχολεί έντονα αυτή την εβδομάδα. Προσέξτε να μην φτάσετε στα άκρα μέσα από σκληρές αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμούς. Προωθείστε τα σχέδιά σας και κάντε τις απαραίτητες επαφές και κινήσεις Ταυτόχρονα μπορείτε τώρα να κάνετε τους όποιους οικονομικούς διακανονισμούς θέλετε με ευνοϊκούς για εσάς όρους. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στον οικονομικό τομέα, καθώς και στα κέρδη που προκύπτουν από τις συνεργασίες σας.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ