ΤΑΙΠΕΔ: Εννέα προτάσεις για την πώληση και μίσθωση 28 ακινήτων - iefimerida.gr

ΤΑΙΠΕΔ: Εννέα προτάσεις για την πώληση και μίσθωση 28 ακινήτων

ΤΑΙΠΕΔ: Εννέα προτάσεις για την πώληση και μίσθωση 28 ακινήτων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την κατάθεση προσφορών από εννέα επενδυτικά σχήματα, έληξε η προθεσμία της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πώληση και μίσθωση 28 ακινήτων, που ανήκουν στο Δημόσιο.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Ταμείο, «Η συναλλαγή αφορά την πώληση ενός χαρτοφυλακίου 28 ακινήτων, που επί του παρόντος ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο. Θα έχει τη μορφή μίσθωσης εκμεταλλεύσεως του ιδιωτικού τομέα, περιλαμβάνοντας πλήρη αποκρατικοποίηση του χαρτοφυλακίου».

Οι σύμβουλοι αξιοποίησης θα αξιολογήσουν τις υποβληθείσες προτάσεις και θα υποβάλουν την εισήγησή τους προς το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, σχετικά με τους υποψηφίους, που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής για την επόμενη φάση του διαγωνισμού, η οποία θα ξεκινήσει αμέσως μετά το Πάσχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ