Ο Τεντέν στην Αθήνα - Eλληνικό Φεστιβάλ Κόμικ 2013[Εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Τεντέν στην Αθήνα - Eλληνικό Φεστιβάλ Κόμικ 2013[Εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η έκθεση Comicdom Con Athens 2013 ανοίξε τις πύλες του εχθές στην Ελληνοαμερικανική Ενωση (Μασσαλίας 22) και θα διαρκέσει έως και αύριο. Η φετινή έκθεση είναι αφιερωμένη σε έναν διάσημο και αγαπημένο ήρωα κόμικ, τον Tεντέν, ενώ το παρόν θα δώσουν διεθνείς προσκεκλημένοι.

Για ακόμη μία χρονιά το ελληνικό φεστιβάλ κόμικ προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα στο κοινό του. Η σημαντική συνεργασία με το Μουσείο Herge δίνει τη δυνατότητα να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η έκθεση «Η Ζωή και το έργο του Herge» σε συνδυασμό με το αφιέρωμα στον Τεντέν και το δημιουργό του.

Διεθνείς προσκεκλημένοι και ανερχόμενοι δημιουργοί, όπως ο βετεράνος Βρετανός σεναριογράφος Jamie Delano (HELLBLAZER), ο Matteo Scalera και ο γνωστός για τη δουλειά του στα SECRET AVENGERS και DEADPOOL της Marvel.

Επιπλέον, στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται προβολές, workshops για την τεχνική του σεναρίου και της εικονογράφησης, bazaar ελληνικών καταστημάτων comics και εκδοτικών εταιριών, παιδικό πρόγραμμα, τα Comicdom Awards, μοναδικά βραβεία comics για τους Έλληνες δημιουργούς, καθώς και τα highlight των τελευταίων δύο διοργανώσεων.

Υστερα από τρία χρόνια διεξαγωγής του διαγωνισμού Cosplay, φέτος, για πρώτη φορά, αποτελεί και εθνικό προκριματικό διαγωνισμό για το EuroCosplay 2013, καθώς ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό, στο MCM EXPO του Λονδίνου.

Ο Τεντέν στην Αθήνα - Eλληνικό Φεστιβάλ Κόμικ 2013[Εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Τεντέν στην Αθήνα - Eλληνικό Φεστιβάλ Κόμικ 2013[Εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ