Οι νονοί της Πάτρας παρίσταναν τους αστυνομικούς και παγίδευσαν το θύμα τους - iefimerida.gr

Οι νονοί της Πάτρας παρίσταναν τους αστυνομικούς και παγίδευσαν το θύμα τους

Οι νονοί της Πάτρας έμοιαζαν με αστυνομικούς και παγίδευσαν το θύμα τους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στοιχεία έχει στα χέρια της η αστυνομία για τη διπλή δολοφονία έξω από μπαρ της Πάτρας. Σύμφωνα με βίντεο που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ το θύμα όταν είδε τους δολοφόνους να πλησιάζουν τους χαιρέτησε νομίζοντας πως είναι αστυνομικοί.

Ο δράστης φορούσε μαύρη στολή και λευκό κράνος, όπως οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και η μηχανή στην οποία επέβαινε είχε μπλε φωτισμό, έτσι το θύμα μπερδεύτηκε, αλλά όταν ο εκτελεστής κατέβηκε από τη μηχανή ήταν αργά.

Σύμφωνα με το pelop.gr, οι αστυνομικοί έχουν καταφέρει να προσδιορίσουν το σωματότυπο των εκτελεστών. Εκείνο επίσης που διακρίνει κανείς είναι ότι ο 35χρονος Κωνσταντίνος Φράγκος ενώ δεχόταν τα πυρά προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο, κίνηση που αντιλήφθηκε ο εκτελεστής. Τον πλησίασε και του έδωσε τη χαριστική βολή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ