Πανδαιμόνιο στη Βοστώνη: Bγήκε η Εθνοφρουρά στο δρόμο, έκοψαν το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας - iefimerida.gr

Πανδαιμόνιο στη Βοστώνη: Bγήκε η Εθνοφρουρά στο δρόμο, έκοψαν το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές πανικού και απόλυτης σύγχυσης επικρατούν αυτή τη στιγμή στη Βοστώνη, με νέες πληροφορίες να φτάνουν συνεχώς και με πληροφορίες ότι αυτή τη στιγμή εκκενώνεται νοσοκομείο λόγω πιθανής τοποθέτησης βόμβας.

Ο ανταποκριτής στις ΗΠΑ Μιχάλης Ιγνατίου ενημερώνει συνεχώς μέσω twitter για όσα συμβαίνουν ενώ του μεταφέρουν το κλίμα και φίλοι του που βρίσκονται στη Βοστώνη. Γράφει χαρακτηριστικά «Εντολή για κλείσιμο του δικτύου κινητής τηλεφωνίας στη Βοστώνη έδωσε η αστυνομία...» αλλά και «πολύ σοβαρά τα πράγματα στη Βοστώνη. Γίνεται μεγάλη επιχείρηση σε όλη την πόλη». Φίλος του που βρίσκεται στην πόλη μεταφέρει το κλίμα με δραματικό τόνο μέσα σε 140 -μόλις- χαρακτήρες. «Χαμός. Δεν μπορείς να φανταστείς τι ζούμε. Εκρήξεις, πυροβολισμοί, ελικόπτερα, σειρήνες...». Eκρήξεις και πυροβολισμοί ακούγονται συνεχώς μέσα στη νύχτα, ενώ μετά από έφοδο της αστυνομίας εντοπίστηκαν εκρηκτικά και μια χύτρα (θυμίζουμε ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός που έσπειρε το θάνατο στο Μαραθώνιο της Βοστώνης ήταν τοποθετημένος σε χύτρα).

Πανδαιμόνιο στη Βοστώνη: Bγήκε η Εθνοφρουρά στο δρόμο, έκοψαν το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας | iefimerida.gr 0

Εν τω μεταξύ πληροφορίες αναφέρουν ότι το νοσοκομείο Auburn της Βοστώνης μπήκε σε κατάσταση συναγερμού (Black Code) με πιθανή ένδειξη για τοποθέτηση βόμβας, ενώ υπάρχουν αναφορές πως επιχειρείται εκκένωση του νοσοκομείου. Eπίσης στο twitter κυκλοφορούν φωτογραφίες που δείχνουν πως εκτός από τους αστυνομικούς έχουν βγει και στρατιώτες στους δρόμους της Βοστώνης και βεβαίως η Εθνοφρουρά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ