Δένδιας: Δεν θα απελαθούν οι μετανάστες από τη Μανωλάδα - Θα τους προστατεύσουμε - iefimerida.gr

Δένδιας: Δεν θα απελαθούν οι μετανάστες από τη Μανωλάδα - Θα τους προστατεύσουμε

Δένδιας: Δεν θα απελαθούν οι μετανάστες από τη Μανωλάδα -Θα τους προστατεύσουμε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Μανωλάδα βρέθηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας ο οποίος έκανε σαφές ότι κανένας από τους μετανάστες θύματα των πυροβολισμών στην περιοχή δεν θα απελαθεί. Λίγα λεπτά πριν από τις 9 το πρωί έφτασε στο Αστυνομικό τμήμα της Βάρδας στην Ηλεία ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, συνοδευόμενος από τον αρχηγό της ελληνικής αστυνομίας και τον διευθυντή της οικονομικής αστυνομίας.

Ο κ. Δένδιας αφού ενημερώθηκε σχετικά με την πορεία των ερευνών δήλωσε: «Αυτό που συνέβη εδώ δεν αντίκειται μόνο στη νομιμότητα, αλλά ευθέως στην ιδέας της ανθρωπιάς». Ο υπουργός χαρακτήρισε το περιστατικό παντελώς απαράδεκτο σημειώνοντας ότι «δεν έχει καμία σχέση με την ευρύτερη κουλτούρα του ελληνικού λαού. Ουδείς από τα θύματα είτε κρατείτε, είτε όχι υπάρχει πιθανότητα να απελαθεί...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ