Bαρβιτσιώτης για Μανωλάδα: Απίστευτη υποκρισία της κοινωνίας που ψηφίζει Χρυσή Αυγή και έχει δουλοπάροικους στα χωράφια - iefimerida.gr

Bαρβιτσιώτης για Μανωλάδα: Απίστευτη υποκρισία της κοινωνίας που ψηφίζει Χρυσή Αυγή και έχει δουλοπάροικους στα χωράφια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτιές άναψε τόσο στη Χρυσή Αυγή όσο και στο left.gr που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ η διατύπωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για την υποκρισία της ελληνικής κοινωνίας, με αφορμή τη Μανωλάδα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δήλωσε ερωτώμενος για το δραματικό επεισόδιο στη Μανωλάδα: «Απίστευτη υποκρισία της κοινωνίας από τη μια να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή και από την άλλη να έχουν δουλοπάροικους τους μετανάστες στα χωράφια τους». Η αντίδραση ήταν άμεση καθώς τόσο η Χρυσή Αυγή όσο και το left.gr έσπευσαν να αναρτήσουν πίνακες με τα εκλογικά αποτελέσματα του 2012.

Bαρβιτσιώτης για Μανωλάδα: Απίστευτη υποκρισία της κοινωνίας που ψηφίζει Χρυσή Αυγή και έχει δουλοπάροικους στα χωράφια | iefimerida.gr 0

Η Χρυσή Αυγή έγραψε στην ιστοσελίδα της: «Ας ενημερώσει κάποιος το παιδί του μπαμπά (που αν δεν τον είχε βάλει ο daddy στην πολιτική, τώρα θα ήταν ανύπαρκτος...) πως αυτοί που κάνουν δουλειές με λαθρομετανάστες σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή: ψηφίζουν ΝΔ ή Σύριζα, που έφεραν τους αλλοδαπούς στη χώρα και θα μας φέρουν κι άλλους. Αν έρθει στα πράγματα η Χρυσή Αυγή, όσοι κάνουν τις δουλίτσες τους και τα οικονομούν από τους λαθρομετανάστες θα έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα. Σίγουρα θα χάσουν λεφτά και σίγουρα θα υποστούν ποινικές κυρώσεις για τη μαύρη εργασία που προωθούν. Ας ρουφήξουν λοιπόν το αυγουλάκι τους οι γόνοι των πολιτικών τζακιών και ας μην πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή.»

Από την πλευρά της η ιστοσελίδα left έγραψε: «Τα εκλογικά αποτελέσματα Μαΐου και Ιουνίου 2012 στην περιοχή τον διαψεύδουν... ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καλά κρατούν!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ