Αυτοί είναι οι 10 πιο μισητοί σταρ στο Χόλιγουντ - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι 10 πιο μισητοί σταρ στο Χόλιγουντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έκπληξη έκανε φέτος η Γκουίνεθ Πάλτροου και βρέθηκε στην πρώτη θέση της λίστας με τους πιο μισητούς celebrities του περιοδικού Star. Απόδειξη ότι έχει δίκαιο όταν αισθάνεται ότι οι πάντες την μισούν.

Μια 20άδα celebrities επέλεξε το κουτσομπολίστικο περιοδικό Star (θεωρητικά με βάση το feedback από τους αναγνώστες του) για να συμπεριλάβει στην σχετική Most Hated λίστα που μόλις κυκλοφόρησε.

Εκτός πρώτης δεκάδας βρέθηκε (προφανώς επειδή το κοινό επηρεάστηκε από την εγκυμοσύνη της) η Κιμ Καρντάσιαν, που κατέληξε στην 11η θέση. Αλλά την οικογένεια εκπροσώπησε επάξια η μητέρα της στο Νο 10 με την αιτιολογία ότι κάνει τα πάντα για λίγη δημοσιότητα.

Ενώ μεγάλη έκπληξη ήταν ότι η Αν Χάθαγουεϊ βρέθηκε μόλις στην θέση 9. Από την στιγμή που είναι δεδομένη η αντιπάθεια που της έχει ειδικά το αντρικό κοινό.

Από εκεί και πέρα συναντάμε τον Τζάστιν Μπίμπερ στην 8η θέση, την Μαντόνα («επειδή πασχίζει να παραμείνει επίκαιρη») στην 7η και τον παρουσιαστή Μάτ Λάουερ στην 6η.

Η 5η θέση είναι «καπαρωμένη» από την Κάθριν Χέιγκλ (την οποία ο κόσμος δεν έχει συγχωρέσει για τον τρόπο που έφυγε από το Grey's Anatomy), ενώ στην 4η βρίσκουμε τον καρδιοκατακτητή Τζόν Μάγιερ («επειδή είναι εγωιστής και έχει μεγάλο στόμα»).

Τρίτη πιο μισητή celebrity αναδείχθηκε η «εγωμανής ντίβα» Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ 2η βγήκε η Κρίστεν Στιούαρτ της οποίας ο κόσμος δεν έχει συγχωρέσει τον δεσμό της με τον παντρεμένο σκηνοθέτη.

Στην κορυφή δεσπόζει η Γκουίνεθ Πάλτροου την οποία ο κόσμος -δηλαδή οι συντάκτες του περιοδικού- την θεωρούν πιο αλαζονική από κάθε άλλο σταρ στον πλανήτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ