Μια πρώην συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει γιατί κερατώνουν οι άντρες [βίντεο] - iefimerida.gr

Μια πρώην συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει γιατί κερατώνουν οι άντρες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο μέρος που περιμένεις να βρεις μια πρώην συνοδό πολυτελείας να εξηγεί τι συμβαίνει στο μυαλό ενός παντρεμένου άνδρα είναι στην πρώτη σελίδα της Huffington Post. Κάτι που, προφανώς, ενισχύει την αξιοπιστία της.

«Εχω περάσει χρόνια ακούγοντας τους άντρες να μου εξηγούν γιατί απέτυχαν οι σχέσεις τους και τι τους κάνει να κοιμούνται με συνοδούς ή άλλες γυναίκες. Οπότε μάλλον ξέρω καλύτερα από τον οποιοδήποτε τι είναι αυτά που κάνουν οι γυναίκες και απομακρύνουν τους άντρες από κοντά τους». Αυτό δήλωσε η Ρεμπέκα Ντάριν, πρώην ακριβοπληρωμένη συνοδός πολυτελείας και νυν ακριβοπληρωμένη σύμβουλος απιστίας, στην εφημερίδα Sun.

Σύμφωνα με την 37χρονη ο βασικός λόγος που οι άντρες κερατώνουν είναι γιατί δεν κάνουν αρκετό σεξ εντός σχέσης. Ενώ άλλοι λόγοι περιλαμβάνουν την γοητεία του καινούργιου, τη ρουτίνα και, κυρίως, ότι φοβούνται να εκμυστηρευτούν στους συντρόφους τους τις πιο «εκκεντρικές» σεξουαλικές τους φαντασιώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ