Πούτιν σε υπουργούς: Ή εγώ ή εσείς δεν κάνετε καλά τη δουλειά σας... μάλλον εσείς - iefimerida.gr

Πούτιν σε υπουργούς: Ή εγώ ή εσείς δεν κάνετε καλά τη δουλειά σας... μάλλον εσείς

Πούτιν σε υπουργούς: Ή εγώ ή εσείς δεν κάνετε καλά τη δουλειά σας... τείνω προς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη μια επίδειξη δύναμης φαίνεται πως θέλησε να κάνει ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος μάζεψε ορισμένους από τους κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης και ουσιαστικά τους απείλησε ότι θα τους αντικαταστήσει εφόσον δεν εφαρμόσουν τα όσα έχει προτείνει ο ίδιος.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε (και κατέβηκε αστραπιαία) στο διαδίκτυο ο Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται να μιλάει σε πολύ αυστηρό ύφος στους υπουργούς του και να επισημαίνει ότι εφόσον δεν πράξουν ανάλογα με αυτά που ο ίδιος έχει προτείνει αναφορικά με τις κοινωνικές δαπάνες θα τους αποπέμψει από την κυβέρνηση.

«Εάν δεν το κάνουμε αυτό, θα χρειαστεί να παραδεχθούμε ότι είτε εγώ δεν εργάζομαι αποτελεσματικά είτε εσείς κάνετε κακή δουλειά και θα πρέπει να παραιτηθείτε. Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας στο γεγονός ότι τείνω προς το δεύτερο σενάριο» είπε ο πρόεδρος με ύφος γλαφυρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος ζήτησε να κλείσουν οι κάμερες προτού προβεί στις σχετικές δηλώσεις, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα το βίντεο αναρτήθηκε σε ιστότοπο που δεν σχετίζεται με το Κρεμλίνο.

Από την πλευρά του πρωθυπουργού Μεντβέντεφ, ο οποίος εκείνη την ώρα ετοιμαζόταν να εκφωνήσει λόγο στο Κρεμλίνο, δεν υπήρξε κανένα σχόλιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ