Τρικομματική αποστολή συνοδεία επιχειρηματιών στο Κουρδιστάν για επενδύσεις - iefimerida.gr

Τρικομματική αποστολή συνοδεία επιχειρηματιών στο Κουρδιστάν για επενδύσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρικομματική κοινοβουλευτική αποστολή, συνοδεία Ελλήνων επιχειρηματιών, στο Κουρδιστάν για να διερευνηθεί κατά πόσο υπάρχει έδαφος για επενδύσεις στην περιοχή οργανώνεται από τη αντίστοιχη επιτροπή φιλίας της Βουλής.

Οι βουλευτές Αδωνις Γεωργιάδης και Σάββας Αναστασιάδης από τη ΝΔ, ο Οδυσσέας Κωνσαντινόπουλος από το ΠΑΣΟΚ και η Κατερίνα Μάρκου από την ΔΗΜΑΡ αναχωρούν την Πέμπτη για το Κουρδιστάν, συνοδευόμενοι από 20-25 Ελληνες επιχειρηματίες.

Η ελληνική αποστολή θα βρεθεί στην πόλη Αρμπίλ του Κουρδιστάν, όπου την Παρασκευή θα έχουν συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα έχουν γεύματα εργασίας με το οικονομικό επιμελητήριο του Κουρδιστάν και τοπικούς επιχειρηματίες.

Στόχος του ταξιδιού είναι να διερευνηθεί το κάτα πόσο υπάρχει έδαφος για επενδύσεις των Ελλήνων επιχειρηματιών σε μια περιοχή που δραστηριοποιούνται ήδη 1.100 τουρκικές επιχειρήσεις.

Οι βουλευτές, όπως φυσικά και οι επιχειρηματίες, θα ταξιδέψουν με δικά τους έξοδας, χωρίς δηλαδή να επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός της Βουλής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ