Εριξαν «πόρτα» στον Οσκαρ Πιστόριους από τους αγώνες του Λονδίνου - iefimerida.gr

Εριξαν «πόρτα» στον Οσκαρ Πιστόριους από τους αγώνες του Λονδίνου

Εριξαν «πόρτα» στον Οσκαρ Πιστόριους από τους αγώνες του Λονδίνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 26-28 Απριλίου θα διεξαχθεί στην Αγγλική πρωτεύουσα το Diamond League όπου θα πάρουν μέρος όλα τα μεγάλα ονόματα του στίβου, ωστόσο, ο Οσκαρ Πιστόριους δεν θα βρεθεί εκεί, καθώς η βρετανική Ομοσπονδία δεν δέχεται τη συμμετοχή του.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εντ Γουόρνερ τόνισε ότι δεν επιθυμεί να μετατραπούν οι αγώνες σε επικοινωνιακό τσίρκο.

Αναλυτικά:

«Δεν θέλω να μετατραπούν οι αγώνες σε επικοινωνιακό τσίρκο. Θα επισκιάσει όλους τους υπόλοιπους αθλητές. Δεν έχει σχέση με το αν είναι αθώος ή ένοχος, αλλά με το πώς διαχειρίζεσαι μια δύσκολη κατάσταση. Όλα μπορεί να αλλάξουν. Η υπόθεση είναι ακόμα στις δικαστικές αίθουσες. Με όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα όμως, αν δήλωνε συμμετοχή σήμερα, η απάντηση θα ήταν όχι».

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη του Νοτιοαφρικανού παραολυμπιονίκη που κατηγορείται για τη δολοφονία της συντρόφου του, Ρίβα Στίνκαμπ, αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο, ενώ ο ίδιος ο Πιστόριους είχε ζητήσει και έλαβε ειδική άδεια για να μπορεί να συμμετάσχει σε αγώνες, καθώς βρίσκεται σε άσχημη οικονομική θέση και προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ