Ψυχάρης για ρυθμίσεις δόσεων: Επιβραβεύετε τους κακοπληρωτές και θεωρείτε κορόιδα τους συνεπείς - iefimerida.gr

Ψυχάρης για ρυθμίσεις δόσεων: Επιβραβεύετε τους κακοπληρωτές και θεωρείτε κορόιδα τους συνεπείς

Ψυχάρης για ρυθμίσεις δόσεων: Επιβραβεύετε τους κακοπληρωτές και θεωρείτε κορόιδ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να ενταχθούν όλοι και να μην υπάρχει καμία εξαίρεση από την ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης, ο οποίος μιλώντας στην Βουλή τάχθηκε ευθέως κατά της εξαίρεσης από την νέα ρύθμιση των 48 δόσεων για ληξιπρόθεσμες οφειλές όσων έχουν ενταχθεί σε προηγούμενες ρυθμίσεις και έκανε λόγο για μεγάλη αδικία.

«Εξαιρούνται όσοι έχουν κάνει διακανονισμό, δηλαδή οι συνεπείς που πληρώνουν. Ελάτε στη θέση του πολίτη που με χίλια ζόρια πληρώνει τα χρέη του και βλέπει να ευνοείται εκείνος που δεν πλήρωνε. Επιβραβεύετε τους κακοπληρωτές και τους συνεπείς τους θεωρείτε κορόιδα», είπε ο γαλάζιος βουλευτής.

Υπενθυμίζεται ότι με την σχετική ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών εξαιρούνται του πλεονεκτήματος των 48 δόσεων που προβλέπεται για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, όσοι είχαν ενταχθεί σε μια από τις τρέχουσες ρυθμίσεις καταβάλλοντας κανονικά τις δόσεις τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ