Θεωρίες συνομωσίας μέσω καρτούν για την τραγωδία στο μαραθώνιο της Βοστώνης [βίντεο] - iefimerida.gr

Θεωρίες συνομωσίας μέσω καρτούν για την τραγωδία στο μαραθώνιο της Βοστώνης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν περάσει δύο μέρες από την βομβιστική επίθεση στον μαραθώνιο της Βοστώνης που συγκλόνισε τη παγκόσμια κοινή γνώμη και ήδη ορισμένοι επιτήδειοι άρχισαν να δημιουργούν τα πρώτα σενάρια συνωμοσίας.

Χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικά αποσπάσματα από επεισόδιο του δημοφιλούς (και αμφιλεγόμενου) αμερικάνικου καρτούν του Σεθ Μακ Φάρλαντ Family Guy (το οποίο κατά καιρούς έχει κατακριθεί για το καυστικό και συχνά ρατσιστικό και σεξιστικό χιούμορ του) διάφοροι συνωμοσιολόγοι συνδύασαν δύο εντελώς διαφορετικές σκηνές σε ένα βίντεο, σε μία προσπάθεια να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να πανικοβάλλουν τον κόσμο ότι η επίθεση στη Βοστώνη είχε «προβλεφθεί» από τη συγκεκριμένη σειρά κινουμένων σχεδίων.

Δείτε το εν λόγω βίντεο και στα 0.45 λεπτά μπορείτε να δείτε την «αλλαγή» μεταξύ των διαφορετικών σκηνών.


(σημειώνεται ότι το επίμαχο επεισόδιο που έχει υποστεί επεξεργασία είναι το 15ο επεισόδιο της 11ης σεζον Family Guy με τίτλο «Turban Cowboy» )

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ