Ρωσικό κύκλωμα τζόγου «εξυπηρετούσε» μεγαλοχρηματιστές, ολιγάρχες και διασημότητες στη Νέα Υόρκη - iefimerida.gr

Ρωσικό κύκλωμα τζόγου «εξυπηρετούσε» μεγαλοχρηματιστές, ολιγάρχες και διασημότητες στη Νέα Υόρκη

Το FBI συνέλαβε ρωσικό κύκλωμα τζόγου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότεροι από 30 άνθρωποι κατηγορούνται από τις ομοσπονδιακές αρχές του νότιου διαμερίσματος της Νέας Υόρκης στις Ηνωμένες Πολιτείες για παράνομο τζόγο, ξέπλυμα χρήματος, κύκλωμα εκβιασμών που σχετίζονται με το ρωσικό οργανωμένο έγκλημα.

Σύμφωνα με την έκθεση της επιχείρησης εμπλεκόμενες είναι δύο εγκληματικές οργανώσεις: η Nahmad-Trincher (με έδρα το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη) που εξυπηρετούσε εκατομμυριούχους, δισεκατομμυριούχους και επαγγελματίες παίχτες πόκερ και η Taiwanchik-Trincher (με βάση το Κίεβο, την πόλη της Νέας Υόρκης και τη Μόσχα) που εξυπηρετούσε την ελίτ της Ρωσίας.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους για την υπόθεση υπάρχουν σημαντικά πρόσωπα, όπως ο γιος ενός δισεκατομμυριούχου εμπόρου έργων τέχνης, ένας μάνατζερ της J.P.Morgan, ένας μεσίτης εταιρείας που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, αλλά και ένας Ρώσος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ