Αυτό είναι το ακριβότερο iPhone στον κόσμο [εικόνα, βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το ακριβότερο iPhone στον κόσμο [εικόνα, βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν προκλήθηκε σάλος για το υπέρογκο κόστος της κηδείας της Μάργκαρετ Θάτσερ (12 εκατ. Ευρώ) , τι να πει κανείς για την απίστευτη σπατάλη χρήματος ενός Κινέζου που έδωσε 11,6 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει iPhone 5 διακοσμημένο με διαμάντια!

Ο νεόπλουτος Κινέζος πλήρωσε... κάτι παραπάνω, αλλά μπορεί να καυχιέται ότι έχει το πιο ακριβό κινητό του κόσμου δια χειρός Χάουαρντ Χιουζ, ενός Βρετανού που δηλώνει σχεδιαστής τεχνολογιών κοσμημάτων. Ο Χιουζ, κατασκεύασε μια συσκευή από ατόφιο χρυσάφι και τη διακόσμησε με 600 μικρά λευκά διαμάντια, που τοποθέτησε στο πλαίσιο του τηλεφώνου.

Από λευκά διαμάντια, επίσης, δημιούργησε το σήμα της Αpple στο πίσω μέρος του τηλεφώνου. Κάτω από την οθόνη, αντί για κουμπί κλήσης τοποθέτησε ένα τεράστιο μαύρο διαμάντι, το οποίο μάλιστα δεν χρέωσε διότι το είχε ήδη στην κατοχή του ο Κινέζος. Αμα είσαι large...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ