Aποκάλυψη: Εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες ανεβάζουν παράσταση, την «Χαρτοπαίχτρα», με τον τέως βασιλιά να τους χειροκροτεί - iefimerida.gr

Aποκάλυψη: Εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες ανεβάζουν παράσταση, την «Χαρτοπαίχτρα», με τον τέως βασιλιά να τους χειροκροτεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου ανέβηκαν στη σκηνή και έπαιξαν την περίφημη «Χαρτοπαίχτρα» που έχουμε αγαπήσει με τη Ρένα Βλαχοπούλου, μπροστά σε επίσης επώνυμο κοινό, όπως αποκαλύπτει η Σίβυλλα. Παρών ήταν και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με τη σύζυγό του.

Γράφει η Σίβυλλα στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος: «Ο τέως μονάρχης και η σύζυγός βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό στην Ελλάδα. Οι κοινωνικές τους εμφανίσεις είναι πολλές. Συνεχείς θα έλεγα. Προχθές βράδυ βρέθηκαν στο ACS και παρακολούθησαν την παράσταση «Η Χαρτοπαίχτρα» με ερασιτέχνες ηθοποιούς. Τους ρόλους ερμήνευσαν γνωστά ονόματα της αθηναϊκής κοινωνίας... οι οποίοι περνούν με αυτόν τον τρόπο όμορφα και δημιουργικά το χρόνο τους. Τον ομώνυμο ρόλο ερμήνευσε η Νινέττα Κασκαρέλη. Τον ρόλο του ταλαιπωρημένου συζύγου, που είχε παίξει μοναδικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο πολύ καλός Αντώνης Βουράκης. Η ερωμένη Νενέ ήταν η Νινέττα Βαφειά. Ο... γρουσούζης γαμπρός ο Τάκης Κανελλόπουλος. Ο εφοπλιστής Νίκος Φραγκίστας τραγούδησε καταπληκτικά. Υποτίθεται ότι κάποιοι από τους ήρωες του έργου είχαν επισκεφθεί τα θρυλικά «Αστέρια» της δεκαετίας του '60. Τελικά η επιστροφή στο παρελθόν μοιάζει σαν «λύτρωση» από τη σκληρή πραγματικότητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ