«Όντως μου έδωσαν 50 εκ. δολάρια για το Avengers», δηλώνει ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ - iefimerida.gr

«Όντως μου έδωσαν 50 εκ. δολάρια για το Avengers», δηλώνει ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το ιλιγγιώδες ποσό που του έδωσαν για να πρωταγωνιστήσει στο Avengers και την βεβαιότητα του ότι θα κερδίσει Όσκαρ μίλησε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στα πλαίσια της εξαιρετικής φωτογράφησης που έκανε για το GQ.

«Είναι αλήθεια. Όντως μου έδωσαν 50 εκ. δολάρια για το Avengers. Δεν είναι τρελό; Αφού ακόμη δεν το πιστεύω. Από ότι κατάλαβα με θεωρούν 'στρατηγικό κόστος'». Αυτό δήλωσε ο 48χρονος σταρ -που αυτή την στιγμή κάνει περιοδεία στην Ασία για να προμοτάρει το Iron Man 3- στο GQ.

Προσθέτοντας «Μετά από τόσα χρόνια που είχα οικονομικά προβλήματα, αποφάσισα να παίξω το παιχνίδι πιο έξυπνα. Συγκεκριμένα είχα θέματα με την εφορία. Κάτι που ΄συνιστώ σε όποιον θεωρεί ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην ζωή του. Γιατί όταν αποκτήσεις φορολογικά θέματα, το μυαλό σου παύει να ασχολείται με οτιδήποτε άλλο».

«Όντως μου έδωσαν 50 εκ. δολάρια για το Avengers», δηλώνει ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ  | iefimerida.gr 0

Όσον αφορά το γιατί, ενώ θεωρείται ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, δεν έχει ακόμη κερδίσει Όσκαρ, δηλώνει «Το ξέρω ότι θα συμβεί. Είναι δεδομένο. Γιατί δεν έχει λογική να εξελιχθούν τα πράγματα αλλιώς. Αυτός είναι ο λόγος που δεν με πειράζει να πηγαίνω στις τελετές απονομής και να βλέπουν να βραβεύουν άλλους. Έτσι και αλλιώς, ακόμη και αν δεν πάρω κατευθείαν ένα, θα αναγκαστούν να μου το δώσουν όταν γεράσω».

«Όντως μου έδωσαν 50 εκ. δολάρια για το Avengers», δηλώνει ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ  | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GQ Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ Avengers Iron Man 3
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ