Εχει τα μεγαλύτερα οπίσθια του κόσμου αλλά κάνει μόντελινγκ και πιστεύει σ'αυτά [εικόνες] - iefimerida.gr

Εχει τα μεγαλύτερα οπίσθια του κόσμου αλλά κάνει μόντελινγκ και πιστεύει σ'αυτά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπάρμπι Εντουαρντς ζυγίζει 226 κιλά και μάλιστα είναι υπερήφανη για αυτά. Η υπέρβαρη έχει εμμονή με τα οπίσθια της και τρώει πάρα πολύ ώστε να είναι τεράστια. Από αυτά άλλωστε κέρδισε αρκετά χρήματα αφού τα πλασάρει σαν οπίσθια-τραπεζάκι.

Η 42χρονη Barbie Edwards, που είναι και μητέρα τριών παιδιών από την Ουάσιγκτον, που ισχυρίζεται ότι έχει τα μεγαλύτερα οπίσθια στον κόσμο, κέρδισε 18.000 λίρες τους τελευταίους έξι μήνες, απλά και μόνο τοποθετώντας πράγματα σε αυτά.

Η Barbie μπορεί να τοποθετήσει δίσκους με φαγητό και ποτό και οι θαυμαστές της την πληρώνουν για αυτό.

Η 42χρονη είναι περήφανη με το μέγεθός της και ελπίζει να πείσει τα βραβεία Γκίνες να δημιουργήσουν μία νέα κατηγορία για το μεγαλύτερο συρτάρι οπισθίων.

«Στο παρελθόν δεν μου άρεσε το μέγεθος των οπισθίων μου, αλλά από τότε που ασχολούμαι με το μόντελινγκ, πιστεύω στον εαυτό μου. Χάρη στον πισινό μου, έχω κάνει καριέρα, που δεν θα την άλλαζα με τίποτα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ