Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 8χρονου που σκοτώθηκε στη Βοστώνη - iefimerida.gr

Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 8χρονου που σκοτώθηκε στη Βοστώνη

Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 8χρονου Μάρτιν που σκοτώθηκε στη Βοστώνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tο κουράγιο να μιλήσει για το χαμό του 8χρονου γιου του κατά την τρομοκρατική επίθεση στη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου της Βοστώνης τη Δευτέρα βρήκε ο πατέρας του αδικοχαμένου Μάρτιν Ρίτσαρντ.

«Ο αγαπημένος μου γιος Μάρτιν, πέθανε από τραύματα που υπέστη στην επίθεση της Βοστώνης. Η σύζυγός και η κόρη μου αναρρώνουν καθώς υπέστησαν σοβαρό τραυματισμό. Ευχαριστούμε την οικογένειά μας και τους φίλους μας και όσους γνωρίζουμε, ακόμα και όσους δεν γνωρίζουμε. Τους ευχαριστούμε για τη σκέψη και τις προσευχές τους. Τους ζητώ να συνεχίσουν να προσεύχονται για την οικογένειά μου και τη μνήμη του Μάρτιν. Ζητώ επίσης την υπομονή και τη διακριτικότητά σας, ενώ προσπαθούμε να ανακάμψουμε σε στιγμές πένθους. Σας ευχαριστώ», είπε μιλώντας την Boston Globe ο Μπιλ Ρίτσαρντ.

O 8χρονος βρισκόταν με την αδελφή του και την μητέρα του στη γραμμή τερματισμού και περίμεναν τον Μπιλ Ρίτσαρντ που έτρεψε στον Μαραθώνιο, να ολοκληρώσει τη διαδρομή του.

Η τρομοκρατική επίθεση έκοψε το νήμα της ζωής του, έστειλε τη μητέρα του και την αδελφή του στο νοσοκομείο, βύθισε στο πένθος τον πατέρα του και στη θλίψη ολόκληρο τον πλανήτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ